Szoktál itt ezen az oldalon kötözködni, beszólogatni? Ha igen, milyen esetekben?
Figyelt kérdés
2023. nov. 29. 11:23
A kérdező szavazást indított:
Többnyire mindenkivel
Csak aki provokatív vagy lenéz másokat
Csak a bunkó módon megnyilvánulókkal
Senkivel
25 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nem szoktam, veszekedni se szoktam.
2/9 anonim válasza:
Igyekszem úgy kifejezni az eltérő véleményemet, hogy azzal nem személyeskedem. Ha valaki provokatív vagy kitalált kérdést tesz fel vagy szabálysértő hozzászólást ír, leszavazom és jelentem, nem vitatkozom.
3/9 anonim válasza:
Régebben rendszeresen de már most nem annyira. Sértegetésekbe egyáltalán nem megyek bele. Maximum ha valamit biztosan tudok és valaki ezt megkérdőjelezi azzal leállok vitatkozni de amint átmegy személyeskedésbe, elengedem a dolgot.
4/9 anonim válasza:
Mikor gúnyolják leszóljak a magyar múlta és jövőt .
5/9 anonim válasza:
Nem. Nem is értem mire jó. Vannak akik csak azért járnak ide hogy belekössenek a kérdezőkbe. Sokszor olyan dologba amiről szó sincs a kérdésben, csak ők gondolják hozzá. Mire jó egy névtelen oldalon veszekedni, meg idegeskedni? Biztos gyomorfekélyre hajtanak 😉
6/9 anonim válasza:
Amikor az egekig magasztalják azokat akik a munkahelyen mindig kihúzzák magukat a feladat alól, többlet munkát hárítva a másikra, meg szintén ódákat zengenek az irodistákról akik 2/3 része csak azért van ott hogy felvegye a fizetést szinte a semmiért. A másik amitől kivagyok az C kategóriás paraziták favorizálása. Ha ezekre reagálok akkor azt a nagy többség kötözködésnek veszi és jön a nullára pontozás meg a kisregény higy miért nincs igazam. Bár a nullára pontozás általában akkor van amikor tényleg az igazság van megírva.
9/9 anonim válasza:
Ha valaki csak azért is belémköt, általában vissza szoktam válaszolni. De igyekszem rövidre zárni a dolgot és nem hosszú vitákba bonyolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!