Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktál itt ezen az oldalon...

Szoktál itt ezen az oldalon kötözködni, beszólogatni? Ha igen, milyen esetekben?

Figyelt kérdés
2023. nov. 29. 11:23
A kérdező szavazást indított:
Többnyire mindenkivel
Csak aki provokatív vagy lenéz másokat
Csak a bunkó módon megnyilvánulókkal
Senkivel
25 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem szoktam, veszekedni se szoktam.
2023. nov. 29. 11:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Igyekszem úgy kifejezni az eltérő véleményemet, hogy azzal nem személyeskedem. Ha valaki provokatív vagy kitalált kérdést tesz fel vagy szabálysértő hozzászólást ír, leszavazom és jelentem, nem vitatkozom.
2023. nov. 29. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Régebben rendszeresen de már most nem annyira. Sértegetésekbe egyáltalán nem megyek bele. Maximum ha valamit biztosan tudok és valaki ezt megkérdőjelezi azzal leállok vitatkozni de amint átmegy személyeskedésbe, elengedem a dolgot.
2023. nov. 29. 11:36
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Mikor gúnyolják leszóljak a magyar múlta és jövőt .
2023. nov. 29. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Nem is értem mire jó. Vannak akik csak azért járnak ide hogy belekössenek a kérdezőkbe. Sokszor olyan dologba amiről szó sincs a kérdésben, csak ők gondolják hozzá. Mire jó egy névtelen oldalon veszekedni, meg idegeskedni? Biztos gyomorfekélyre hajtanak 😉
2023. nov. 29. 12:12
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Amikor az egekig magasztalják azokat akik a munkahelyen mindig kihúzzák magukat a feladat alól, többlet munkát hárítva a másikra, meg szintén ódákat zengenek az irodistákról akik 2/3 része csak azért van ott hogy felvegye a fizetést szinte a semmiért. A másik amitől kivagyok az C kategóriás paraziták favorizálása. Ha ezekre reagálok akkor azt a nagy többség kötözködésnek veszi és jön a nullára pontozás meg a kisregény higy miért nincs igazam. Bár a nullára pontozás általában akkor van amikor tényleg az igazság van megírva.
2023. nov. 29. 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
Mièrt tűnt el a vàlaszom????
2023. nov. 29. 13:27
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

7

Törölni kellett.

2023. nov. 29. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha valaki csak azért is belémköt, általában vissza szoktam válaszolni. De igyekszem rövidre zárni a dolgot és nem hosszú vitákba bonyolódni.
2023. nov. 29. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!