Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A romantikus és a szexuális...

A romantikus és a szexuális vonzalmad ugyan olyan?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy pl. Heteroromantikus és heteroszexuális azaz az ellenkező nemhez vonzódsz romantikus és szexuális értelemben azaz azonos irányult.

Vagy pl. heteroszexuális és biromantikus azaz szexuális értelemben az ellenkező nemhez vonzódsz de romantikus értelemben kettő nemhez vonzódsz, azaz keresztirányult.

(Ez bármilyen formában létezhet)

#szexualitás #vonzalom #romantika #Keresztirányult #Azonos irányult
2023. nov. 29. 07:14
A kérdező szavazást indított:
Azonos irányult vagyok
Keresztirányult vagyok
20 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
31%

Kefélni vad, vörös, kurvás csajjal akarok, feleségnek meg egy szende barnát.

Ez minek számít?

2023. nov. 29. 07:20
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Normális nő vagyok, és normális,normálisan kinéző férfiakhoz vonzódom.
2023. nov. 29. 07:48
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Romantikus értelemben inkább egy férfihoz tudnék vonzódni, szexuális értelemben viszont nőkhöz is. Sőt, hogy tovább menjek... egyszer megismertem egy nagyon szép "nőt", akinek pénisze van. Sajnos nekem úgy tűnt, hogy ő a férfiakhoz vonzódik, pedig szívesen kerültem volna közelebb hozzá.
2023. nov. 29. 08:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
*Mármint transzneműt
2023. nov. 29. 08:03
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
A romantikus vonzalmat szexuális vonzalom nélkül barátságnak hívják.
2023. nov. 29. 08:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert akivek szexelnék azzal nem akarok osszejonni akivel meg ossze akarok jonni azzal meg nem szexelnék
2023. nov. 29. 09:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatban csak faszival lennék, de szexuálisan a nők is vonzanak valamennyire.

N

2023. nov. 29. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
65%

Biszexuális, heteroromantikus

26N

2023. nov. 29. 16:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Heteroszexuális és heteroromantikus vagyok. Mind szexuálisan, mind romantikusan csak férfiakhoz vonzódom.

Viszont olyan van, hogy valakit egyszerűen a kinézete alapján nagyon vonzónak találok, szívesen szexelnék vele, de amúgy isten ments, hogy vele éljek. És aztán van az, és általában ezzel a kategóriával ismerkedem, aki kinézetre esetleg nem a zsánerem, de egyébként romantikusan tudok hozzá vonzódni, emiatt előbb-utóbb érzelmeim is lesznek, és akkor már testileg is kívánom őket.

2023. nov. 29. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!