Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lassan 7 éve egy plázában...

Lassan 7 éve egy plázában leüvöltöttem, meglöktem a srácot, aki évekig zaklatott, miután akkor is megpróbálta. Azóta nem láttam. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2023. nov. 28. 21:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mijaza szmájlikkal? 🤔

2023. nov. 28. 22:58
 12/18 anonim ***** válasza:
35%
Down szindrómája lett, mert beverte a fejét.
2023. nov. 29. 00:00
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
#11 Külföldi szó magyarosítás, bár még nem létezik ilyen formában hivatalosan, de volt már a történelemben példa, hogy az akadémikusok meghajlottak a "népakarat" előtt. Pl. rückwärts - rükverc, vagy csak a szabad melléknév igésítése.
2023. nov. 29. 10:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Te mièrt zaklatod őt most?

Örülj, hogy ő màr nem zaklat tèged.

Fingguriga..

2023. nov. 29. 11:27
 15/18 A kérdező kommentje:

7: De, cuncika, leteszteltem fake profillal és a srác teljes profilja eltűnt. Talán én jobban tudom, bunkókám. :DDD Muhaha.

14: Azért, mert ok nélküli bántalmazó volt, aki ellen az is hőstett, ha megölik. Fingguriga.

2023. nov. 29. 21:52
 16/18 anonim ***** válasza:

15 szép neved van. A "bunkókám" az aláírásod? Itt nem kell, ez egy anonim oldal.

"Azért, mert ok nélküli bántalmazó volt, aki ellen az is hőstett, ha megölik."

Inkább jöttél volna össze vele. Pont megérdemeltétek volna egymást. Szerintem neked nem kicsit lógnak a deszkák odafönt.

2023. nov. 29. 22:14
 17/18 anonim ***** válasza:
88%

"De, cuncika, leteszteltem fake profillal és a srác teljes profilja eltűnt."

Vagy átnevezte, hogy butábbak ne találják meg, az ismerősei pedig így megmaradnak. 🤣

2023. nov. 29. 22:16
 18/18 anonim ***** válasza:

15# De ha màr bèkèn hagy akkor nem örülnöd kène?

Vagy megerőszakolt?

Akkor fizess egy bèrgyilkosnak vagy egy kidobònak, hogy verje meg.

Èn sem vagyok az a megbocsàjtò tipus. Ha valaki szemèt volt velem azt vissza akarom asni ès addig nem nyugszom amìg nem kapja vissza.

2023. nov. 30. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!