Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen embernek milyen...

Az ilyen embernek milyen betegsége lehet, amikor nem érzékeli, hogy másnak nem érdekes, amit közölni akar?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, akivel néha beszélgetek online.

Máshogy nem találkozunk.

Időnként beszélek vele, de ő folyton leírja vele mi történik, történt az nap.

Akkor is, ha nem írok rá semmit, és nem veszi észre, hogy ez nem érdekes számomra, hanem pár óra múlva újra ír egy jelentéktelen infót, pl mit vett a boltban, vagy, hogy nyert valami online játékban.

Rólam ritkán kérdez. Inkább magáról szeret beszélni, gyakran elfelejti, hogy ugyanazt már leírta korábban.

Talán autista lehet?

Erre tippelek.

Sokszor gyerekesnek tűnik, pedig 30 éves.

Sok mondatot úgy kezd, hogy "Hallod!", tehát elég teátrális.

Nem akarom megbántani sem, azt gondoltam, ha nem írok vissza neki majd észreveszi magát, de nem.

Néha, ha olyat ír, ami nem érdektelen baromság, hanem érdemes hozzászólni, visszaírok.

De abból sem lesz hosszú párbeszéd, mert eltereli megint másra a témát.

2023. nov. 25. 00:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%

"Túl fontosnak érzi magát, én nem írnék ilyet olyannak, aki ritkán válaszol.

Ezért gondoltam, hogy nem érzékeli reálisan a kapcsolatunk minőségét."

Akkor miért nem írod le neki a kapcsolatotok minőségét ahelyet hogy gyk-án írsz róla kisregényt??

2023. nov. 25. 11:42
 12/16 A kérdező kommentje:

Mert még nem találkoztam ilyennel, aki nem érzékeli ezeket magától.

Megbántani sem akarom, elég labilisak az ilyen emberek.

Egyébként azt már jeleztem neki, amikor többször leírta ugyanazt, ilyenkor elszégyellte magát, de ez egy ideig tart.

Azt mondta egyszer ezzel az indokkal rúgták ki munkahelyről, hogy "rossz a memóriád és hlye vagy".

Egyébként diplomás ember.

Ezért gyanakszom, hogy ez valami mentális zavar nála.

2023. nov. 25. 12:44
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

"Akkor miért nem írod le neki a kapcsolatotok minőségét ahelyet hogy gyk-án írsz róla kisregényt??"

Mert nem akarja megbantani. Es masreszt magabol indul ki, mint ahogy en is, az 1. valaszolo. Mi magunktol is erzekeljuk, hogy sokak vagyunk masoknak, igy leallitjuk magunkat, azaz van onreflexionk.

Ugy vettem eszre, eleg sok emberbol hianyzik mar az onreflexio. Es ezek pontoztak le engem is...

2023. nov. 25. 12:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Sot azt hozzateszem, az effele emberek, mint az en 2 ismerosom is baromira egyenlotlenul kommunikalnak: eloszoban 10 mondatot mondanak, utana en 1et es mar ujra atveszik ok a beszelgetest, megint lokik a sodert, ujabb 10-20 mondatrol... mar probaltam nekik elmagyarazni, hogy ez kommunikacios szakemberek szerint sem normalis dolog, de nem ertik.
2023. nov. 25. 13:09
 15/16 mittudomen721 ***** válasza:
Akarmi baja is van sanszos hogy maniaval tarsul azert ilyen
2023. nov. 26. 19:25
 16/16 A kérdező kommentje:

Pl ma küld nekem olyan linkeket, hogy ő milyen tárgyakat akar venni.

Hogy mennyibe kerül egy elektronikai dolog most.

Én írom neki, hogy nem értek ezekhez a termékekhez.

És csak folytatja, mint valami házaló, aki el akar adni valamit.

2023. nov. 26. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!