Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tobb szemelyiseged is van...

Tobb szemelyiseged is van gyakorin?

Figyelt kérdés

Neha teljesen normalis, korrekt ws informativ valaszokat adok, neha viszont csak trollkodni jarok ide. Gyakorlatilag eleg sok jo valaszom van, igy a pontozasom sem alacsony, a torlesi %om pedig nem eri el a felso hatart. Igy a trollkodas meg belefer.

Mas is van, hogy ilyen kettos eletet el?

Vagy pl noknek es ferfiaknak, idoseknek es fiataloknak szolo kerdeseknel azonosul a celcsoporttal es ugy valaszol?

2023. nov. 23. 18:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nincs több személyiségem, egy van, ami változatos.
2023. nov. 23. 23:16
 12/15 anonim ***** válasza:
61%

12 személyiséggel rendelkezem, saját magamat készítem ki, az itt felrakott ostoba kérdések alapján. Nem tudom, hogy meddig bírom ezt még csinálni.

Hülye kérdésre, hülye válasz jár!

2023. nov. 24. 00:04
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

Rengeteg. Végső soron ahány választ írok, annyi.

Persze vannak nagy átlagok.

2023. nov. 24. 06:00
 14/15 A kérdező kommentje:
#12 Ott van a sz@r a palacsintában elrejtve, hogy ez a válasz hülyébb lett, mint a kérdés. :))
2023. nov. 24. 16:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Hasonlóan vagyok, mint te, kérdező. Általában hasznos és normális válaszokat adok, de néha annyira hülyeség vagy gonosz némelyik kérdés, hogy örömmel trollkodom szét. És én még kifejezetten imádom szívatni a nagy megmondókat meg a tök sötét okoskodó válaszolókat.
2023. nov. 24. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!