Benne vagyok különböző fitnesz csoportokban és látom ahogy nők seggmutogatós képeket raknak ki, de nem csak nagy ritkán hogy megmutassák a haladásukat, valaki három naponta vagy hetente mutogatja magát. Nyilván senki nem fog ennyi idő alatt jelentőset fejlődni hogy mutogassa magát. Férfiak is mutogatják magukat még a saját facebookjukon is, kockahasas félmeztelen képet kiraknak. Nyilván arra meg hogy nyalják a p'csájukat meg szopják a f'szukat. Az ilyen embereknek folytonos validálásra van szüksége vagy szimplán egoisták? Az egy dolog hogy valaki büszke a fizikumára, én is kiraktam már ilyen csoportokba képet a fogyásomról és ha jelentősen megizmosodom akkor ki fogom rakni hogy x időn belül mennyit fejlődtem. De ettől a napi seggmutogatástól meg kockahasas profilképtől falra mászom. Pláne hogy nem azért van kocka hasa mert hú de izmos, hanem mert 40 kiló vasággyal és alacsony a testzsírja.
2023. nov. 23. 00:08
1/10 anonim válasza:
Ez a nagy modern civilizáció és társadalom, csúcsteljesítménye!
5 méterre vagyunk egymástól, mégis csak internetkapcsolattal vagyunk képesek felvenni a kapcsolatot egymással, és akkor is csak azért, hogy a saját egójának a fekete lyukát, egy visszajelzésűl kapott, kettődimenziós felfelé mutató hüvelykújj formályában, pár percre betömje.
Bravó! 2023, Föld bolygó, a galaktikus civilizáció
2023. nov. 23. 00:27
2/10 anonim válasza:
Talán, ha az arcon is dolgoznának némelyek...
2023. nov. 23. 00:35
3/10 anonim válasza:
A net meg a tévé kilúgozta a társadalmat. Ide süllyedt az emberiség: mindenki a s.ggét meg a bicepszét mutogatja. A közösségi médiának ez a része az internet pöcegödre.
2023. nov. 23. 00:39
4/10 A kérdező kommentje:
Bezzeg ha elmondom hogy a fogyáshoz nem kell kardió meg nem kell rettegni a gyümölcscukortól mivel alig van kalória néhány bogyóban kirúgnak mert "Okoskodom". Ugye a versenyzők ezt csinálják szóval biztos úgy is van. Lol
2023. nov. 23. 00:40
5/10 anonim válasza:
Inkább az agyukkal van baj. Meg nem tudom érteni mi a baj az ilyen emberekkel, én ha nekem fizetnének nem tennék ki fotókat magamról a netre...
2023. nov. 23. 00:59
6/10 anonim válasza:
Én is benne vagyok ilyen csoportokban.
Engem nem zavar a napi picsáskodás, hasfeszítés. Tovább görgetek ennyi.
Egy edzőnél szerintem nem is gáz annyira, ebből él. Lám-lám mikyen jól nézek ki gyertek hozzám megmutatom, hogyan kell.
A többiek... Nos a többiek szerintem is önbizalom hiányosok, vagy csak unatkoznak.
Egyébként nem csak jó testűek flexelnek, hanem hát hogy is mondjam, kevésbé szépek is.
Na, ez ami zavaró egy kicsit, mert én ilyen csoportokba nem akarok hájas embereket nézegetni.
2023. nov. 23. 05:59
7/10 anonim válasza:
Amúgy meg unatkozó emberek hobbija állandóan magukról képeket posztolni. Ha megnézitek, az összes ilyen platformon túlnyomórészt fiatal egyedülállók posztolnak, akiknek mondjuk nincs még családjuk, ráérnek a szórakozással, az "önmegvalósítással" foglalkozni. Nincs még valódi felelősségük, igazi, kemény feladataik, amivel napi szinten meg kell küzdeniük. Ha mondjuk a gyereket kéne öltöztetni, oviba vinni, családot eltartani, akkor nem a p.csájuk meg a hasuk napi szintű fotózgatásával lennének elfoglalva.
2023. nov. 23. 08:51
8/10 anonim válasza:
7 Kérdés az is, hogy az ilyenek jól teszik e hogy családot alapítanak? Avagy az ilyenekből lesz a felelősség teljes, gondolkodó, állampolgár netán családfő? Nem hiszem...
2023. nov. 23. 09:22
9/10 anonim válasza:
7.
Te miket nézegetsz?
Ezeken a helyeken fele-fele arányban vannak egyedülállók és családosok.
Mondjuk az anyukák visszafoghatnák magukat, mert sok hájas pózól, a kiéhezett palik meg dicsérik a nagy semmit. :D
2023. nov. 23. 09:43
10/10 anonim válasza:
A 7-es nem értem mért lett le pontozva. Mert ha nincs is igaza abban hogy csak fiatalok posztolnak, az sajnos csak azt bizonyítja, hogy vannak felnőtt emberek akik napi szinten magukat villogtatják? Családos emberek? Bár nem vagyok meglepődve hogy 30-40+-os emberek még próbálják ki élni, a tinédzser kort, meg az önmegvalósítást.. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!