Tudatosan manipulalom az embereket ez baj?
Inkább aza gond, hogy túl sokat képzelsz magadról.
Amit leírtál, az kizárt, hogy egyben megfeleljen a valóságnak. Igen csak felnagyítod a valóságot, hogy az egódat hízlald.
Én letesztelnélek.
Amúgy, ha majd az állatokat leszel képes így manipulálni az lesz nagy dolog.
Miben nyilvánul meg a manipuláció? Csak a faszikat, vagy nőket is?
Lehet a kisugárzásod teszi...
Így nem tudom.... látatlanban.
Megint egy kislány, aki előadja nekünk, hogy ő micsoda badass végzet asszonya. A valóság ennek a közelében sincs.
Múltkor is volt itt valami tinilány, aki állítólag szadista és neki ez mennyire bejön, mert "megtöri" az embereket.
Ja. Persze.
Szerintem neked alami stratégiai játékot kellene játszanod, vagy valóságshow-ba menni, vagy játékprogramozónak menni és ott kamatoztatni ezt a tulajdonságodat.
Amúgy igen, pszichológus segíthet vagy az is, hogy amint észreveszed magadon, hogy valakit elkezdenél manipulálni, egyből leállsz és más megközelítéssel mész neki a dolgoknak.
Azt ugye tudod, hogy ha valaki jopofizasbol egyetert a hulyesegeiddel, amit mondasz neki, nem azt jelenti, hogy el is fogadja es internalizalja a "manipulaciodat"... vagy a masik emberen is van ilyen-olyan maszk, a szemelyiseg perszona resze, amit talan megvaltoztathatsz ideiglenesen, de ez attol meg nem manipulacio. :DD
Van ilyen ismwrosom, ezt gondolja magarol, hogy jol tud manipulalni, de nagyon faraszto szemely, de kb mindig az "eszehez merem", amiket mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!