Milyenek voltak a 2010-2019-es évek?
Nem tudom megmagyarázni, hogy miért de sokkal jobban szerettem akkoriban az életet, jobb volt a “hangulat” vagy nem tudom.
Mi volt más akkor mint most? Vagy csak én érzek így?
A covid előtti boldog békeidők voltak, még a klímaszorongás sem volt ilyen hangsúlyos, és valahogy a melegfrász sem tombolt.
Valamint kisgyerekes anyuka voltam 3 kamasz leharcolt mutterja helyett, személyesen ennyi változott az életemben :D
Én is jobbnak érzem, szerintem is más volt, sokak többet kommunikáltunk egymással. Az emberek közvetlenebbek voltak, és ez szerintem a korszellem miatt változott meg a COVID és a MeToo dolgok után. Haverokat tudtam szerezni egy random kocsmában idegenekkel beszélgetve vagy az egyetemen, mindenki laza és nyitott volt, még a közösségi média is egymásról szólt. Ha megnyitottam akkoriban a facebookot, a barátaim, ismerőseim kiírásait láttam, ma meg másik kontinensről származó "vicces" videókat és reklámokat.
Tavaly nyáron kerestem egy termet az egyetemen számomra ismeretlen kampuszán, 3! különböző lányhoz mentem oda 5-10p eltérésel, ebből 1 szó szerint lekavart, hogy bocsi, a barátja várja (kösz b+, de gondolom nem abban a teremben ami nekem kell), 1 nem válaszolt csak elsétált (ez mi?) , és egy mondott annyit, hogy "bocsi, nem tudom", de ezt is inkább elhajtásnak értelmeztem. Be tudom lőni magam reálisan kinézetre, és mind a három olyan volt, akikkel nem is kezdenék, mert dimenziókkal jobb pasi vagyok. Nagyon sajnálom azokat a kortársaimat, akiknek most kell párt keresniük, konkrétan megrázó és szürreális volt az egész jelenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!