Miért csak ez a 2 véglet van, és kell ezáltal kb mindenki fölött ítélkezni?
Sulykolják az emberbe, tisztelje a szülőjét, mert felnevelte, etette, etc., akkor is, ha amúgy az egész gyerekkora egy rakat szar volt, köszönje meg, legyen hálás, a "Mi is felnőttünk, emberek lettünk" mentalitásról nem is beszélve.
Ide kapcsolódik, hogy "a mai fiatalok", a "mai gyerekek", "minden rájuk van hagyva", "nincsenek nevelve, bezzeg az én időmben", meg a tanárok, meg az iskola....
Mindeközben ömlik a csapból is, hogy szülőként a gyerekre még csúnyán nézni sem szabad, mert sérül a lelke, kiabálni, káromkodni se próbálj meg, ha fizikálisan hozzányúlsz, mész a sittre.
És a kedves anyukák még egymásba is képesek beleállni az ilyen témájú cikkek alatt, sokszor azt érzem, szándékos összeugrasztás a cél...
Anyám ideges lett egy dezodor miatt. Annyit mondtam vegyen másikat. Másik márka. Max 200 Ft ár különbség. Elkezdte, hogy én élősködők a nyakán. El is küldtem francba Messengeren. Ilyet kapott: Abortuszt szabadon lehetett volna rajtam végrehajta, ha ennyire nehéz eset vagyok.
Utána eljátsza, hogy "én is tudok ilyen lenni" ordíbál ott a közös én és a húgom szobájában.
Kidob az utcára vagy mit tudom. Nyilván én mondom "szabadon beleegyezek".
Hívja a rendőrőket. Ne viccelj én sírva könyörögnék nekik, hogy vigyenek el. Nem lett semmi belőle.
Egyszerűen egyértelmű, ezért csinálta fel magát, mert mindig egy gyökér volt aki most szépen mindenki mást inasba akar rakni. Sírok magamba, mert nincs a zárt osztályon. Bármikor kiabálhat bárkivel, mert apám nem csapja ki az utcára. Nem érdekel ne szüljön 4 gyereket, akik sokfélék akármennyire nem tetszik neki egy kicsi kétszobás lakásba.
Apámból kell kikunyerálni a pénzt. Nyilván én kezembe nem adnak, de elköltik helyettem lelkesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!