Szoktál gesztikulázni kisgyerekre ha rád mosolyog csak úgy ha nem ismered is?
Attól függ. Ha fáradt vagyok, nagyon rossz kedvem van, akkor úgy teszek, mintha nem venném észre. Úgyis mindig van más ezekben a közösségi helyzetekben, aki pont imádja a gyerekeket, és magára fordítja a kölyök figyelmét.
Ha jó kedvem van, akkor szívesen szóba elegyedek, vagy integetek vissza gyereknek.
Munkám során meg muszáj, nem tudom, valószínűleg az egyenruha teszi, meg, hogy a szülők többségét hallottam már briefingelni a gyerekkel, hogy "ha baj van, ahhoz a nénihez menj oda, ő vigyáz ránk", szóval időnként random megölelnek, meg nagyon kedvesek. Volt kissrác, aki meg akart velem felezni egy túró rudit, hát majdnem elbőgtem magam :) De rajzokat is kaptam (otthon kitettem őket), meg mindenféle kedves interakcióm van gyerekekkel. És ha tényleg baj van (pl. elhagyták egymást anyukával), akkor is hozzám jönnek oda, és esküszöm megtisztelnek a bizalmukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!