Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz az olyan emberről...

Mit gondolsz az olyan emberről, aki kölcsönkér?

Figyelt kérdés
2023. nov. 11. 19:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha uzsorakamatot fizet és ad biztosítékot aminek a forgalmi értéke a hitel minimum duplája akkor jó véleménnyel vagyok róla.
2023. nov. 12. 00:45
 12/14 Katona Dius ***** válasza:

Szerintem az általad felsorolt tételek nem létszükségletűek, illevte ahogy korábban írták, ha eddig nem tudta rá össze pakolni, akkor visszafizetni sem fogja tudni, mert nem volt neki annyi fölösbe, hogy rá szánja, ezután sem lesz.

Előfordul, hogy valaki szar helyzetbe kerül, és már kajára se jut (sajnos tapasztalat), olyan esetben kölcsön kérni nem akkor szörnyűség, bár én olyan vagyok, aki gyűlöl tartozni, így amint volt lehetőségem, fizettem is vissza, még ha kis részletekben is.

De az olyan dolgokra, amiket lehet nélkülözni, eszembe se jutna.

2023. nov. 14. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem, én semmi esetre sem adom kölcsön a feleségemet a szomszédnak. Egy napra se... Akármennyire rászoruló.
2024. márc. 27. 11:01
 14/14 A kérdező kommentje:
13: Hát, amilyen a feleséged, szerintem őt max. te akarnád kölcsönadni, de senki sem kérné. :D
2024. márc. 27. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!