Ez mennyire lehetett kellemetlen a srácnak?
Mentem vissza a koliba, a bejárat közelében ott cigizett egy srác, akit összekevertem az egyik haverommal. És hát az a haverom mindig megölel mindenkit társaságon belül találkozáskor. Szóval megyek oda a sráchoz, akiről azt hittem, hogy a haverom, hogy "Ó, szia Zsolti, de rég láttalak..." és egyebek, megöleltem. Láttam valami tökre nem stimmel. Srác les rám, hogy mi a kuki történik, hogy így random ölelgetem, aztán így mondta, hogy ő amúgy nem Zsolti.
Szóval megöleltem egy random idegent💀💀
Kicsit kínosan érzem magam miatta. Neki ez vajon mennyire lehet kínos? Ti hogy érezzétek magatokat ilyen helyzetben?
#1 Tök úgy nézett ki, mint "Zsolti" szakáll/borosta nélkül. Zsoltitól meg folyton azt hallgatom, hogy nem tudja eldönteni, hogy megnövessze/levágja a borostáját/szakállát, mert amúgy ő meg akarja hagyni, de mindig öregnek nézik bármilyen arcszőrrel, amit meg nagyon utál.
És vagy két hónapja nem találkoztam vele személyesen, szóval feltételeztem, hogy megint rájött a "nem akarom, hogy öregebbnek nézzenek"... Dehát ezek szerint nem 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!