Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez mennyire lehetett kellemetl...

Ez mennyire lehetett kellemetlen a srácnak?

Figyelt kérdés

Mentem vissza a koliba, a bejárat közelében ott cigizett egy srác, akit összekevertem az egyik haverommal. És hát az a haverom mindig megölel mindenkit társaságon belül találkozáskor. Szóval megyek oda a sráchoz, akiről azt hittem, hogy a haverom, hogy "Ó, szia Zsolti, de rég láttalak..." és egyebek, megöleltem. Láttam valami tökre nem stimmel. Srác les rám, hogy mi a kuki történik, hogy így random ölelgetem, aztán így mondta, hogy ő amúgy nem Zsolti.

Szóval megöleltem egy random idegent💀💀

Kicsit kínosan érzem magam miatta. Neki ez vajon mennyire lehet kínos? Ti hogy érezzétek magatokat ilyen helyzetben?

2023. nov. 8. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire szar az arcmemóriád, hogy nem vetted észre, hogy az marhára nem a Zsolti? 😅
2023. nov. 8. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jobban, mint neked :)
2023. nov. 8. 16:17
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Tök úgy nézett ki, mint "Zsolti" szakáll/borosta nélkül. Zsoltitól meg folyton azt hallgatom, hogy nem tudja eldönteni, hogy megnövessze/levágja a borostáját/szakállát, mert amúgy ő meg akarja hagyni, de mindig öregnek nézik bármilyen arcszőrrel, amit meg nagyon utál.

És vagy két hónapja nem találkoztam vele személyesen, szóval feltételeztem, hogy megint rájött a "nem akarom, hogy öregebbnek nézzenek"... Dehát ezek szerint nem 🤣

2023. nov. 8. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó haver lehet. Össze fogtok még futni? 😃 Jó sztori.
2023. nov. 8. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
én ilyen "ismerőssel" találkoztam egy gyrosos autós parkolójában, rögtön kezet is fogtam vele mert azt hittem az akinek gondolom, közben rájöttem hogy nem. aztán a pillanatnyi helyzetben kérdeztem egy időt :D így ő is gondolkodásba eshetett hogy csak egy túl közvetlen idegen vltam, vagy egy ismerős akit ő sem ismert fel :D
2023. nov. 8. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Semennyire,ez inkább vicces.
2023. nov. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!