Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen olyan képességnek nem...

Milyen olyan képességnek nem vagy a birtokában, amivel előbbre juthatnál az életedben?

Figyelt kérdés

2023. nov. 3. 20:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Felfelé nyalás, lefelé taposás + önfényezés, ha nem is ilyen durva formában, de ez a finom ügyes helyezkedés, ahogy valaki írta "önmagam eladása", na ez nem megy. Sokat javultam benne, de még mindig nem az igazi! :D

Elég jó koponya vagyok, tök jó kommunikációs és problémamegoldó képességgel, nem is panaszkodom alapvetően arra, amit eddig elértem a karrieremben, mind anyagi, mind emberi tekintetben, de egy szint fölé nem tudok (és nem is akarok most már) menni, emiatt. Amikor neki kellett volna állnom egy kicsit helyezkedni, "láthatóvá tenni magam", az egyéni érdekeimet nézni pl. a csapat helyett stb., akkor az nekem nem ment. Volt egy menedzserem, akivel évekig dolgoztam együtt, nagyon jó emberismerő volt és ezt meg is mondta nekem, hogy én tök jól elirányítok egy pár fős csapatot, de ennél feljebb ne vágyjak, nem nekem való, beletörne a bicskám. És bár kicsit rosszul esett, de be kellett lássam igaza van (egyébként ő is ezzel a problémával küzdött, de ő ha nehezen is, de tudott ez irányba fejlődni).

Nem panaszkodom, boldog ember vagyok, mind magánéletben, mind karrierben, de néha belegondolok, hogy ha ebben egy kicsit jobban fel tudtam volna szívni magam, ha jobb "csomaggal" indulok (meg volt ennek az előzménye, nem volt jó a családi hátterem), akkor talán még többre is jutottam volna. :-)

2023. nov. 3. 23:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagyobb önfegyelem-ezen tudok dolgozni. Ami sosem lesz meg,az az igazi,nagybetűs Szépség. Jól nézek ki és elégedett vagyok magammal, de annnyira jó lett volna igazán szépnek lenni, annyiszor éreztem,hogy csak az hiányzik. De már "mindegy",mert úgyis 36 vagyok.
2023. nov. 4. 00:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Önbizalom.Talán ez hátráltatja a legtöbb dolgot az életben.
2023. nov. 4. 07:21
 14/17 anonim ***** válasza:
47%

Motiváció, érdeklődés fenntartása.

Mivel tudatában vagyok annak, hogy a világon minden embert hasonló szándékok, önző célok vezérelnek, hasonlóak (hiába gondolja, hiszi hogy ő más, különb vagy jobb a fajtársainál), attól még nem lesz az. Egy a +8 millárdból, ahogy én is.

Szóval csalódni nem nagyon szoktam, mindig az történik amire számítok, vagy ha mégsem az történik, majd idővel úgyis rácáfol és megtörténik.

2023. nov. 4. 13:46
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Sokan még nem jöttek rá hogy csak a felszínen különböznek, de legbelül ugyanaz hajtja őket, ezért működik a propaganda, az agymosás, a tömegmanipuláció. Egy nagy birkacsorda vagyunk.
2023. nov. 4. 19:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Önbizalom, kicsivel több határozottság, és remek kiállás; ezek mind olyanok, amik bár hellyel-közzel megvannak bennem (talán), mégis édeskevés. Főleg az önbizalom.

Ez a "felfelé nyalás, lefelé taposás" mentalitás, viszont egy az egyben hiányzik belőlem. Ezt szó szerint mondták már többen is. Az biztos, hogy sokat dobna rajtam, az életemen, főleg ugye a karrieremen, de a helyzet az, hogy túlzottan erkölcsös, empatikus vagyok, és a lelkiismeretem sem bírná azt a fajta hozzáállást valami sokáig.

2023. nov. 8. 15:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Akiben van empátia meg erkölcs, annak szerintem nem nagyon fog menni!
2023. nov. 8. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!