Hogy lehet valaki olyan megszállott idióta, hogy folyamatosan csesztet, de úgy, hogy már kénytelen voltam törölni magam fb-ről, Twitteről is?
Figyelt kérdés
Nem ismerem személyesen. Szerencsére. Mégis van egy idealizált világa, amelyben én vagyok az alfa és az omega, és nem tud lekopni rólam. Azt szerencsére nem tudja hol lakom. Még...
30/N
2023. nov. 3. 05:45
11/14 anonim válasza:
Fel lehet bérelni pár arcot,akik kicsit megmasszírozzák,jobb ötletem nincs.
12/14 anonim válasza:
Adhatnál neki egy esélyt. Szerencsétlent ennyire figyelmen kívül hagyni, amikor még csak nem is ismered...
13/14 anonim válasza:
Miért nem ismerkedsz vele? Csóró? Pocakos? 🤔🤣
14/14 anonim válasza:
Kerdezo: az ne tartson vissza, hogy a rendorok egyelore nem vennek komolyqn az ugyet... legalabb tudnak rola, es ha valami komolyabb dolog tortenne veled vagy a csaladoddal, akkor mar tudni fogjak, milyen nyomon induljanak el. Minden bizonyitekot le kellene mentened rola es kideriteni, pontosan kicsoda es hol lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!