Mi az ami a leginkább bosszant?
Figyelt kérdés
Legyen az bármi.2023. okt. 27. 23:47
1/11 anonim válasza:
A sok buta ember, és sokszor az is, hogy nem vagyok még elég tehetséges a főzésben.
2/11 anonim válasza:
Lusta,lassú,túl sokat dumáló emberek. Akik mindig kifogast talalnak mindenre.
3/11 October15 válasza:
Emberi hülyeség, amikor a bikasiklóim úgy döntenek, hogy az aljzatuk felét akkor ők most szépen módszeresen belegórálják az itatójukba miután épp kaptak friss vizet és persze teszik ezt felváltva nehogy ne kelljen 30x megcsinálni ugyanazt. :D
4/11 anonim válasza:
A pontatlan emberek. Nagyon nehéz engem felbosszantani, de utálom ha megváratnak. Ha meg van beszélve egy időpont, akkor elvárom hogy percre pontosan megjelenjen a másik fél is. Ez nyilván az én hibám is, mert nem kéne ilyen szigorral kezelnem ezt, de hagytam én már ott anyámat is amikor megbeszéltük hogy én viszem valahová és nem volt képes elkészülni a megadott időre. Barátnőm meg szerencsére már tudja hogy ha azt mondom hogy 18:00-kor indulunk, akkor ha kész van, ha nem, én 18:01-kor elhagyom a lakást vele vagy nélküle :D
8/11 anonim válasza:
Hogy mi magyarok sosem fejlődünk.
9/11 anonim válasza:
Hogy sose találom el a lottón az 5nyerő számot.
10/11 anonim válasza:
Múltkor borotválkoztam amikor éreztem, hogy finganom kell. Ki is engedtem de kiderült, hogy nem fing volt hanem szar.Lefostam a bokámat...Elrontotta az egész napomat és azon agyaltam, hogy ez hogy történhetett meg.Soha többet nem akarom, hogy elöforduljon.(Igaz történet nem tréfa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!