Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valamitől rendkívül undorod...

Ha valamitől rendkívül undorodik az ember azon érdemes dolgozni valahogy hogy elmúljon az undor vagy nem szabad ennyire gyökeresen megvaltoztatni magunkat?

Figyelt kérdés

Egy elvont példát mondok: mondjuk ételeket tekintve nagyon undordom például a sült májtól.(azért hozom ezt fel mert ezt többször főzték otthon és már a szagától, gondoltától is ki voltam készülve)

Ha úgy sokkal könnyebb lenne az élet ha dolgoznék azon hogy ne undorodjak tőle és meg tudjam enni mondjuk heti 3x amikor főzik itthon akkor érdemes lenne a hányás reflex és az ájulás közeli állapot ellenére rávenni magam hogy megegyem vagy inkább válasszam a nehezebb utat de ne erőltessem?

A kérdés átvitt valójában nem a sült májról van szó csak ezzel tudom a legjobban szemléltetni.

2023. okt. 25. 15:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

9 és ha én nem csak ételektől és szagoktol tudok ennyire undorodni, hanem egyéb dolgoktól is(amire nem lehet allergiásnak lenni), ami extrém módon megnehezíti az életem, azon sem lehet, szabad valtoztatni?

Nyilván az ételt kerülöm de az a baj hogy nálam ez nem csak az ételnél van

dec. 2. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!