Miert ennyire rosszindulatu a magyar?
Mindenesetre az országunk egy rakás sz@r.
Én egyetem mellett dolgozok is, szüleimmel együtt megyünk ki külföldre
A 11-es jól írja, a tanult tehetetlenség is közrejátszik. A magyarok többsége hangember.
Amíg pofázni kell, nagyképűsködni, kifogásokat keresni (lásd: néhány itteni komment), nincs gond. Viszont a gyakorlatban egy orbitális lúzer a többség, és jóval szerényebb képességű, mint egy külföldi.
Lepukkant, löttyedt emberek, akik legminimálisabb erőfeszítést sem hajlandóak megtenni, emiatt pedig nem jutnak egyről a kettőre, így marad az, hogy kötekednek, igyekeznek másokat lehúzni a szintjükre.
A fidesz is ezt használja: folyamatosan adagolja az ellenségeket a lusta átlagproletároknak.
„Amúgy ez megint nem egy kérdés, hanem a kérdezőnek nincs egy ember az életében, akinek panaszkodni tudna, tehát ide jár merazorbánozni, meg ömleszteni a baját. Ha meg valaki nem ért egyet vele, akkor megy a bűntudatkeltés, hogy ő mennyire beteg.”
Tegyük fel, hogy csak panaszkodni akart, és? Neked kötelező írni a kérdéshez? Mi közöd van ahhoz, hogy ki milyen kérdést ír ki?
Szerintem a kutyát nem érdekli, mi a véleményed a kérdezőről meg a kérdéséről. Mondjuk nem kicsit ironikus, hogy lecseszed a kérdezőt, mert beteg emberként „panaszkodik”, aztán te meg egészségesként itt hisztizel egy neked nem tetsző kérdés meg privát miatt. ha hülyeség fájna, üvöltenél.
„Igen, itt mindenki gonosz, Orbán a sátán, ez az ország rettenetes. Oké Akkor most bentebb vagy? Jobb neked? Esetleg utalhatom a teljes fizetésemet a számládra? Vagy mire megy ki ez az egész?”
:D
Hát mondjuk azt elég nehéz kimagyarázni, hogy miért hagyja a magyar nép 13 éve, h Orbánék 13 éve szétlopják az országot és mindent leépítsenek.
Orbán egy tünet. Annak a tünete, hogy a magyar egy bunkó beképzelt, de szolgalelkű, balfék, buta nép, aki képtelen kiállni másokért, még egy normális épkézláb tüntetést sem képes összehozni. Vagy h az átlag miért nem szolidáris senkivel a tanároktól kezdve a nővérekig.
„Most nyilván meg fogod állapítani, hogy én is gonoszh vagyok, mert magyar vagyok.De simán csak nem értem. Bakoljam be a motyódat a kocsimba és vigyelek ki "osztrákba" vagy "németbe"? Vagy mit szeretnél??”
A hozzászólásod alapján tipikus bunkó, interneten szájhős, EQ negatív magyar vagy. nem vagyok erőszakos, de ilyenkor nagyon sajnálom, h neten vagyunk. Rohadt kíváncsi vagyok, mekkora szád lenne az utcán, mert vhogy ezt hangemberkedést csak neten tapasztalatom magyaroktól.
egyébként a válaszok között láthatod a jó magyar másokra mutogatást és kifogáskeresést: „Amerikában meg ez van blabla” Na látod, többek között ezért is egy lúzer, éretlen nép a magyar, mert képtelen bármilyen problémával szembenézni, és inkább annak esik neki, aki felveti azokat.
(utolsó voltam)
"Mi közöd van ahhoz, hogy ki milyen kérdést ír ki?"
Tök jó, hogy az oldal neve gyakori KÉRDÉSEK, nem gyakori panaszkodások és monológok. De mindegy is. Tudom, tudom, ha nem a kérdezővel értesz egyet, akkor ne is válaszolj. Amúgy írtam választ, mire a kérdező elküldött nekem PRIVÁTBAN egy monológot a bajairól.
Honnan veszed, hogy mennyire vagyok egészséges és mennyire nem? M?ásrészt oké, akkor a kérdezőnek igaza van, a magyarok gonoszak. Segítettünk neki ezzel a válasszal valahogy? Bentebb lett tőle? Még mindig nem tudjuk, hogy mit szeretne. Mi lenne neki a jó?
Na, a nagy empatikus, kamu tudománytalan "EQ"-val dobálózó morális hős már fenyeghetőzik is. A kérdezőnek nem segítesz, de engem tuti megvernél, hogy neki jobb legyen.
De ha ekkora hős és tett ember vagy, akkor miért nem szervezel TE tüntetést? Gyerünk, gyerünk.
Lúzer nép vagyunk, na. Még jó, hogy itt vagy nekünk te, a teremtés koronája, aki bárkinek nekimenne, megcsinálná, elkenné a száját... csak pont most nem. Oké. Majd szólh, ha pont van időd és a kényelmes cipőd van rajtad és a TV-ben sincs pont semmi érdekes, mert akkor tudom, hogy jó kis forradalmat fogysz csinálni.
16:
De basszus, te nem érted. NEM a te dolgod megítélni, ki milyen kérdést írhat ki. Megfelel a szabályzatban? Meg.
Azt kifogásoltam, hogy nem értesz egyet vele? Nem. Szövegértés. Te utasítgattál, pampogtál.
Nekem is küldött privátot, és? Nem értem, mi a problémád, ennyit nem tudsz feldolgozni? Nekem időnként halálos fenyegetések is jönnek, pedig semmi durvát nem írok.
Nem írtam, hogy megvernélek, arra céloztam, hogy vajon élőben is ezt a stílust nyomnád-e.
A többit meg nem is volt már energiám végigolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!