Mikor jutottunk oda, hogy a válaszra nem köszi, de... a reakció?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
De a napokban futottam bele abba is, hogy fb-csoportban kérdezett valaki, válaszoltam, és én lettem a bunkó, hogy ha ezt tudtam, miért nem osztottam meg magamtól az infót.
Kezd elmenni a kedvem attól, hogy segítsek.
Akit most a linkben idéztél, pszichopatának nevezik.
Elemi ügyintézésre képtelen, segítséget kér, és azt támadja, aki segít neki.
Az ilyen szokta művelni, hogy napközben valaki megsérti, ő gyáva reagálni, inkább hazamegy és megveri a feleségét.
Torolve lettek a kerdezo valaszai. Igazi proszto stilusa van.
Sokan egybol tamadasnak vesznek mindent, aztan indulatbol reagalnak, paraszt stilusban.
A muki nem erdemel segitseget, hacsak nem pszichologiait.
Nem igazán értem a kérdést, de a linkelt kérdésnél is nem értem, mi a gond.
Törölve lettek a válaszok?
Én a legritkább esetben a kérdezőben keresem a hibát, annyi tahó válaszoló van itt, hogy hihetetlen.
Pszichológia: kérdezel, alárendelt vagy automatikusan, kontrollmániás frusztráltak kapásból rádszállnak. Főleg, ha nem úgy ugrálsz, ahogy fütyülnek, itt Neked annyi...
Az életben meg.....csak puffognak magukban.
Igen, toroltek. Eleg agressziv stilusban valaszolt a kerdeto, mindenfele prolinak lehordva a valaszolot.
Tobbszor kerdeztem mar es sosem ereztem magam alarendeltnek, sot, egyszer sem volt konfliktusom valaszoloval. Mindenki segitokesznek bizonyult. Persze, nem azt mondom, h a valaszolok angyalok, sok provokator van. De az, h a szavakon lovagolunk es egybol minosithetetlen stilusban regalunk, az inkabb a mentalis allapotunkrol tanuskodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!