Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szégyelnem kellene a munkám? ...

Szégyelnem kellene a munkám? Lentebb leírom.

Figyelt kérdés

Szóval amikor ismerkedek egy csajjal, és leírom neki hogy a munkám az hogy kertész vagyok, egyből megszűnik náluk a nagy rajongás, volt aki tiltott is.

Ennyire gáz a csajok szemében a munkám?

2023. okt. 21. 11:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kb ugyanígy vagyok, csak én biztonsági őr vagyok. Azt már nem nagyon engedi senki, hogy leírjam ezek után, hogy ez csak az egyik szakmám, mert van 4, és jelenleg mellette egyetemre járok. Amint leírom mit melòzok eltűnik a másik fél, vagy tilt. Pedig nem keresek rosszul sem.
2023. okt. 21. 12:47
 12/17 anonim ***** válasza:
46%

mondjuk még mindig inkább egyedül, mint valami felszínes kis diplomás pcsával, akinek élet célja hogy csak rohadjon az irodában és nézegesse a műkörmét.

nálam pont hogy a diploma kizáró ok szinte, elég volt kölyökként nézni, ahogy már fűtésre se telt, de apám csak vakarta a tökét, hogy dehát ő dolgozna de sehol nem keresnek olyan diplomát amije neki van.... akkor már inkább egy értelmes, józan, normális férfi, egy kertésszel legalább lenne valami esélyem két hétnél tovább birtokolni egy növényt. (én csak megölni tudom őket)

2023. okt. 21. 12:55
 13/17 Metionin ***** válasza:
95%
Dehogy gáz, tök normális munka. A csajok lehettek gázosak, akikkel ismerkedtél.
2023. okt. 21. 13:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Teljesen rendben van a kertész munka, és tényleg jól lehet keresni vele. Ma már egyébként mindennel, ahol tényleg dolgozni kell, mert valahogy a munka egyre kevésbé népszerű.

Az tényleg jó ötlet, hogy hívd magad kertépítőnek.

De ha valaki letilt a szakmád miatt, szerintem adj hálát az égnek, hogy eltűnik az életedből. Nagy sötétség lakhat a fejében. Fogsz találni normális nőt is.

2023. okt. 21. 20:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Figyu nem tűnsz így elsőre kertészként nagy hatalommal rendelkezőnek. Én is voltam hasonló helyzetben, egy lánnyal aki gazdasági valamire járt. Mikor eljutottunk arra a szintre, hogy beszéljünk a arról, hogy ki mivel foglalkozik az ismerkedés során poénból azt montam pék vagyok, erre vissza hőkölt, távolabb kajolt tőlem és elkezdődött a felszínes beszélgetés. Ez annyira rosszúl esett, hogy nem javítottam ki magam, hogy villamosmérnöknek tanulok és megnéztem mi lesz ebből. Hát mi lett vajon ?a nő bekamuzta 10 perc után, hogy a barátnőjével megbeszéltek egy találkát. Addig állom világban életem, nem vettem észre, hogy a nők a hatalmat keresik bennünk. Vagy magyarázd el, hogy mit csinálsz mért ezt és mennyit keresel (mert tudom, hogy sok diplomás melótól is jobban fizetett szakma a kertészkedés) vagy hozzá teszed, hogy kertész válalkozó.
jan. 6. 14:52
 16/17 anonim ***** válasza:

#15 Én biztosan nem keresem a hatalmat a férfiakban. Nem hőkölnék vissza attól, hogy pék valaki. Az egyik legbiztosabb szakma, az embereknek mindig szükségük lesz kenyérre. Arra is gondolnék, hogy biztosan tudja, hogyan kell olyan nagyon finom kenyeret csinálni, hogy ropogós a héja és puha a belseje. És ha később megtudnám utána, hogy kamuzott és villamosmérnök, akkor nem érteném, miért kamuzott és furcsán néznék rá.

Szóval ez általánosítás, hogy a nők a hatalmat keresik.

jan. 7. 10:57
 17/17 anonim ***** válasza:
15 vagyok. Nyilván általánosítok. Persze, hogy igazad van, neked ez vonzó, másnak az. Attól függetlenül nem rossz, ha valaki olyan elvárása van, hogy pl villamosmérnök vagy orvos legyen a pasi. Mert úgy gondolkodik mint kb bármelyik normális ember a világon, egy olyan párt keres aki életképes és gondoskodni tud önmagáról(ha nem akkor, hogyan gondoskodik a családjáról?). Na itt jön a képbe az, hogy ki hogy értelmezi ezt az életképességet. Aki nem tudja mi az, hogy kora hajnalba már gyúrni a tésztát, de tudja azt, hogy napokat szívni egy tervvel vagy, ha látja nagyobb fizetése, jobb kocsija és szebb háza van egy villamosmérnöknek mint egy péknek, akkor a villamosmérnök lesz vonzóbb. Megnézzük igen, a hatalom vonzó, vagy is a hatalom az élet felett, csak az értelmezés képlékeny mert a változók az egyén értékei és igényei. Férfiaknál is hasonló kép van, valakinek a vékony, diplomás szőke hajú, valakinek a duci nagycsöcsű, gondoskodó belevaló csaj. 16os tetszett, hogy felvetetted a kérdést, van még mondani valóm, csak túl hosszú lenne, a szöveg:D.
jan. 7. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!