Szégyelnem kellene a munkám? Lentebb leírom.
Szóval amikor ismerkedek egy csajjal, és leírom neki hogy a munkám az hogy kertész vagyok, egyből megszűnik náluk a nagy rajongás, volt aki tiltott is.
Ennyire gáz a csajok szemében a munkám?
mondjuk még mindig inkább egyedül, mint valami felszínes kis diplomás pcsával, akinek élet célja hogy csak rohadjon az irodában és nézegesse a műkörmét.
nálam pont hogy a diploma kizáró ok szinte, elég volt kölyökként nézni, ahogy már fűtésre se telt, de apám csak vakarta a tökét, hogy dehát ő dolgozna de sehol nem keresnek olyan diplomát amije neki van.... akkor már inkább egy értelmes, józan, normális férfi, egy kertésszel legalább lenne valami esélyem két hétnél tovább birtokolni egy növényt. (én csak megölni tudom őket)
Teljesen rendben van a kertész munka, és tényleg jól lehet keresni vele. Ma már egyébként mindennel, ahol tényleg dolgozni kell, mert valahogy a munka egyre kevésbé népszerű.
Az tényleg jó ötlet, hogy hívd magad kertépítőnek.
De ha valaki letilt a szakmád miatt, szerintem adj hálát az égnek, hogy eltűnik az életedből. Nagy sötétség lakhat a fejében. Fogsz találni normális nőt is.
#15 Én biztosan nem keresem a hatalmat a férfiakban. Nem hőkölnék vissza attól, hogy pék valaki. Az egyik legbiztosabb szakma, az embereknek mindig szükségük lesz kenyérre. Arra is gondolnék, hogy biztosan tudja, hogyan kell olyan nagyon finom kenyeret csinálni, hogy ropogós a héja és puha a belseje. És ha később megtudnám utána, hogy kamuzott és villamosmérnök, akkor nem érteném, miért kamuzott és furcsán néznék rá.
Szóval ez általánosítás, hogy a nők a hatalmat keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!