Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hányszor élsz meg hasonlót?

Hányszor élsz meg hasonlót?

Figyelt kérdés

Ahol olyan környezetben vagy (család, barátok, munka, busz, varóterem stb...), ahol az emberek egy ott nem lévő valaki életét beszélik meg, és oldják meg, felsorolják az összes kivetnivalót, ami benne van, amit nem jól csinál. Ha meg már ott vannak, akkor meg is állapodnak közösen, hogy kéne a Mondokegynevet Dani életét megoldani, és amúgy is mekkora hülye már, hogy erre nem jön rá, mert ezt így KÉNE csinálni, ezt mindenki tudja. Mivel feltételezik, hogy az illető annyira hülye, hogy nem tudja. Hiszen ha valami nem működik az életében, az CSAKIS azért lehet, mert nem jól csinálja és mert idióta. És közben ahogy hallgatod őket, érződik a megelégedés, hogy jóllakott az egó, hogy valami mentális-pszichológiai orgazmust éltek át akkor együtt azon keresztül, hogy most jól megmondták, és ők jobban tudják, mert a másik rosszul csinálja és amúgy is hülye, tehát ők jobbak.

Hányszor tapasztaltál ilyet?

2023. okt. 20. 09:53
A kérdező szavazást indított:
naponta
heti 2x-3x
hetente 1x
havonta
soha
14 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem ismerem Mondokegynevet Danit. Hova valósi?
2023. okt. 20. 10:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Fenntartásokkal szoktam kezelni az ilyen társaságokat, hiszen engem ugyanúgy kibeszél(het)nek a távollétemben. Kerülöm az ilyen embereket. Ha nem lehet, akkor csak munkával kapcsolatos, vagy teljesen átlagos, hétköznapi dolgokról beszélek. Ha esetleg szóba hoz valakit, nem válaszolok érdemben, mintegy jelezve, h ejtsük a témát.
2023. okt. 20. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van bőven tapasztalatom a témával kapcsolatban, mert rengetegszer a környezetem ellen kellett magamat képviselni, mikor bármit csináltak, bármennyi konfliktust generáltak, kaptam azt, hogy bennem van a hiba, érzelmekkel nem megyünk semmire stb. Aztán ők meg, az ember nemét, egészségügyi állapotát, fizikai és személyes tulajdonságait nem vették alapul, majd ők akartak nekem irányt mutatni. Szörnyű ez, főleg akkor, ha azt érzem, hogy ami nekem fáj, azt mások nem érzik, nem foglalkoznak vele, nem tudom elhelyezni magam a jelenükben és a jövőjükben, mert a környezetemet képezik.
2023. okt. 20. 10:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Buszon, buszpályán párszor van "szerencsém" ilyen eszmecsere fültanúja lenni, de ott legalább egész hamar ki tudom ezt zárni, pl. hangerő növelése fülhallgatón, vagy könyv olvasása.

Ahol viszont gázosabb az egész, az a munkahely. Ott akkora mértéket öltött ez a jelenség, hogy napi szinten többször süppednek az emberek ebbe, és sajnos próbálnak engem is bevonni a diskurzusba, pedig nagyon nem vagyok ezekre vevő. Én is olyan válaszokat, reakciókat adok olyankor, ha nagyon próbálkoznak, amiből már ők is érzik, hogy ebben nem vagyok/leszek partner.

Van ott egy 40-hez közeli nő, főleg az ő szokása ez, és szinte nincs is olyan munkatársunk, akit ne vesézett volna ki ilyen mód az elmúlt hónapokban. Biztosra veszem, hogy én sem vagyok efelől kivétel, és a hátam mögött velem is ugyanezt csinálja.

2023. okt. 25. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!