Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felnőttként van még esély...

Felnőttként van még esély barátokat találni? Akinek sikerült, hol és hogyan?

Figyelt kérdés

Bármi történik velem, senkivel nem tudom megosztani már.

Még főiskolásként esténként annyian írtak, hogy nem győztem válaszolni. Mindig vártuk a következő napot, a programokat, de még az előadásokat is. Nagyon szerettem azt az időszakot. Aztán ugye mindenkinek máshogy alakult az élete. Egyre inkább kiszorultam mindenhonnan mostanra. Nincs még gyerekem és férjem. Legtöbb régi barátom családos. Egy ideig tartottuk a kapcsolatot, de aztán elmaradtak sajnos.

Igaz mivel egyedül vagyok, így otthonról sem járok el. Néhány éve jártam nyelvtanfolyamra, de a felszínes ismertségen kívül ott sem sikerült barátkozni. Munkahelyemen meg egyedül dolgozok.

Vannak esték mikor úgy érzem szó szerint megöl a magány.

Ti hol találtatok barátokat felnőttként? Személyesen. Nem netes ismertségre gondolok.

29N

2023. okt. 17. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

3-as válaszoló vagyok, és attól függetlenül mondom most amit, hogy nem voltam azok között, akik privátot írtak volna neked. Sőt igazából kéretlenül nem is nagyon szoktam, csak ha látom az oda vissza szimpátiát és nyitottságot. Szerintem ha kellően elmagányosodik az ember, akkor a sok retardált ellenére is érdemes lehet nyitott maradni akár a privátokra is. És a többi netes felületre is akár. Amit ilyenkor javasolni szoktam, hogy ügyesebb szűrés ami szükséges, a totális és általános ignorálás helyett. Szóval aki normális, annak esetleg megéri esélyt adni, mert sose lehet tudni mi sül ki végül a dologból. Ha menet közben kiderül hogy nem egymást keresitek, akkor max elhal az egész vagy elköszöntök. Szerintem legalábbis pár szélsőséges barom miatt kár eldobni 1-1 ilyen lehetőséget. Főleg hogy a mai világ tényleg iszonyatosan zárkózott lett, és 30 felett is egyre inkább zárul az a bizonyos olló.

Mármint félre ne értsd kérdező, nem befolyásolni szeretnélek most, tégy ahogy számodra szimpatikus. Csak gondoltam vázolom az én álláspontomat is ahogy jelenleg állok ehhez a témához. Hátha valaki elgondolkodik, vagy esetleg inspirálja amit mondtam. És akkor már megérte megírni ezt a kommentet is.

2023. okt. 20. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Hat nemtudom, alapol nem irok meg valaszolok privatra ilyen noname oldalon ahol se nev se kep se semmi
2023. okt. 20. 23:41
 13/13 ZorPrime ***** válasza:
Lehet barátokat találni, én bőven felnőttként tudtam...igaz, egy szubkultúrának vagyok a részese már kamaszkorom óta és ott születtek barátságok.
2023. nov. 29. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!