Hogyan lehetnek ilyen szemetek ?
Van egy srác akivel ismerkedünk és egy közösségbe jártunk, mert a srác elhívott.
Csak én féltem mert nekem mindenki új volt ott. Ezért próbáltam barátkozni, így ráírtam az egyik ottani lányra. Igazából véleményem szerint semmi bántót vagy tolakodót nem tettem.
Az állt az üzenetben: Szia, ne haragudj a zavarásért, tudom nem ismerjük egymást, csak barátkozni szeretnék, mert félek.
Rá párnapra kitettek a csapatból, ami jogos volt, mert túl korán akartam, túl sokat.
Viszont beszéltem a sráccal és tőle megtudtam, hogy az aki kitett tudott a beszélgetésünkről a lánnyal.
Magyarul a lány mindent elmondott neki amit én írtam neki.
Ekkora egy pi...át. Miközben csak barátkozni akartam.
Ez vami szélsőséges picsa-pat, vagy mi a p?
Én is lesz@rnàm, de mondjuk nem is írok rà idegenekre ezzel a szöveggel, amivel te.
Idegeneknek ne irj maskor.
Baratkozni szinpatiabol szoktak,nem felelembol. Maganugyeket nem beszelnek ki.
Ha ismerkedsz egy fiuval,ne talalkozz es ne irj a barataival. Jobban jarsz. Gyakori jelenseg,h szetbombazzak a parkapcsolatod a barati kore. Tapasztaltam nagyon sokszor.
Rendben!
Köszönöm!
Többet nem teszem!
Nagyot néznék, ha kapnék egy ilyen üzenetet egy számomra ismeretlentől. Lehet, hogy a lány először azt sem tudta, ki vagy. De ha tudta, akkor sem az ő dolga lenne kezelni a te félelmedet, hisz nem is ismer, nem ő hívott a társaságba. Én a helyében közöltem volna a sráccal, hogy figyelj Pali, kaptam egy ilyen üzenetet az ismerősödtől, akit hívtál, nem tudok mit kezdeni vele, foglalkozz vele te.
A kirakás túlzás szerintem (lehetett ott valami nagypofájú vezéregyéniség), de jobb lett volna inkább a srácnak említeni a félelmedet, ha már vele vagy kapcsolatban és ő hívott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!