Miért ilyenek az emberek?
Az önutálat is van ennyire rossz szerintem.
Nyilván az átlagember gazdasági helyzetét figyelembe véve minden olcsóbban, vagy ingyen kellene...
Az, hogy miért utálod őket, számomra rejtély.
Netalán szaki vagy?
Mert sokszor találnak egy bolondot aki ad nekik. Meg kell tanulnod nemet mondani! Nem adok pénzt! Nem adok kölcsön semmit sem! Ingyen nem dolgozom! ...
Aztán ha megsértődnek akkor az már nem a te gondod.
A kérdésből ítélve, mégsem vagy "mindentudó".😂
Am. ma már inkább veszem a könyveket, majd ha elolvasom, akkor eladom. De, amíg szegényebb voltam, hasznos volt a könyvtárból kölcsönözni.
Meg szívességből is csinálok meg dolgokat. Segítek ismerősöknek költözésnél, motivációs levelet írni, meg önéletrajzot szerkeszteni, adóbevallást elkészíteni. Vagy, ha valamit le kell fordítani, esetleg megyek a boltba és kell valami az ismerős néninek, akkor hozok. Van, hogy adományozok vagy elajándékozok dolgokat.
Sőt, van is itt ilyen csoport, hogy a szomszédok segítik egymást. Szerintem jó, hogy ha fel akarsz tenni egy képet a falra, akkor még nem kell megvenned a fúrógépet. Nem olyan rossz segíteni másokat.
A pár sorra válaszoltam, amit írtál. Ez nem félreértelmezés.
Ha meg neked van főződ, neki meg anyag, akkor össze is dolgozhattok, még hasznod is lehet belőle, ha jól forgatod a szavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!