Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek az emberek?

Mindentudó99 kérdése:

Miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés
Mindenkinek minden ingyen kellene. Meg mindent csináljon meg az ember szivességből. Meg mindent csak kölcsönkéregetni szeretnének ahelyett hogy megvenné magának pedig megtehetné. Utálom már az ilyeneket ahogy csak birom. A pénz kölcsönkéregetésről nem is szólva.
2023. okt. 14. 14:17
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
13%

Az önutálat is van ennyire rossz szerintem.

Nyilván az átlagember gazdasági helyzetét figyelembe véve minden olcsóbban, vagy ingyen kellene...

Az, hogy miért utálod őket, számomra rejtély.

Netalán szaki vagy?

2023. okt. 14. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Magyarok vagyunk...
2023. okt. 14. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Mert sokszor találnak egy bolondot aki ad nekik. Meg kell tanulnod nemet mondani! Nem adok pénzt! Nem adok kölcsön semmit sem! Ingyen nem dolgozom! ...

Aztán ha megsértődnek akkor az már nem a te gondod.

2023. okt. 14. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy természeti törvény megjelenése az emberi kapcsolatokban: késztetés arra, hogy a lehető legkisebb erőfeszítéssel a lehető legnagyobb nyereséget lehessen megszerezni.
2023. okt. 14. 15:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha nem lenne minden ilyen drága nem lenne probléma. És el tudják adni épeszű áron is, mert a legnagyobb leértékelés mellett se adják annyiért hogy nullánál rosszabbul jöjjön ki, egy normál akciós áron még nyereség is van. De ugye a nagyok minél többet akarnak, a sok marha meg így is megveszi, akkor meg minek adják olcsóbban, az átlagnak megterhelő lesz már ha megveszi egyáltalán. Aztán ha elkezd rájuk rohadni egyből el tudják adni normális áron és el is kapkodják.
2023. okt. 14. 15:31
 6/11 A kérdező kommentje:
#1 Azért utálom az ilyet mert keményen megdolgozom meg más is mindenért amit pl megvesz a másik meg csak kéregetni tud. #3 Tudok nemet mondani nekem ez nem gond. De mègis bosszantó az ilyen. Más is megteremthetne magának mindent de egyszerűbb a másét kéregetni.
2023. okt. 14. 16:48
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

A kérdésből ítélve, mégsem vagy "mindentudó".😂

Am. ma már inkább veszem a könyveket, majd ha elolvasom, akkor eladom. De, amíg szegényebb voltam, hasznos volt a könyvtárból kölcsönözni.

Meg szívességből is csinálok meg dolgokat. Segítek ismerősöknek költözésnél, motivációs levelet írni, meg önéletrajzot szerkeszteni, adóbevallást elkészíteni. Vagy, ha valamit le kell fordítani, esetleg megyek a boltba és kell valami az ismerős néninek, akkor hozok. Van, hogy adományozok vagy elajándékozok dolgokat.

Sőt, van is itt ilyen csoport, hogy a szomszédok segítik egymást. Szerintem jó, hogy ha fel akarsz tenni egy képet a falra, akkor még nem kell megvenned a fúrógépet. Nem olyan rossz segíteni másokat.

2023. okt. 14. 18:01
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Teljesen félreértelmezed az egészet. Leírom a mai példát. Beállított egy falumbeli de számomra ismeretlen ember ma 100 liter szilvacefrével hogy főzzem már ki neki mert hallotta hogy van főzőm. Eldicsekedett vele hogy életèben nem főzött mindíg keres valakit . Pl ilyenre gondoltam . Ha ezzel foglalkozik vegyen főzőt és csinálja. Én nem bérfőzde vagyok. Az már mellékes hogy törvénytelen is lenne. És mikor közóltem hogy ide senki ne járjon ezért még ő volt megsértődve
2023. okt. 14. 19:00
 9/11 Senior Séf ***** válasza:
42%
Tapasztalatom szerint ez leginkább a színes bőrű kisebbségre jellemző.
2023. okt. 14. 19:27
 10/11 anonim ***** válasza:

A pár sorra válaszoltam, amit írtál. Ez nem félreértelmezés.

Ha meg neked van főződ, neki meg anyag, akkor össze is dolgozhattok, még hasznod is lehet belőle, ha jól forgatod a szavakat.

2023. okt. 14. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!