Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha idegbeteg vagyok, és...

Ha idegbeteg vagyok, és agresszív. Nem lehetek intelligens?

Figyelt kérdés

2023. okt. 13. 20:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy milyen téves megküzdésekre vagy traumatizálva, nem sokat alakít a képességeiden, legfeljebb a lehetőségeidet szűkíti, nem ritkán piszkosul. Jó dolog pszichológussal végigzongorázni a dolgot, odaadásodtól függően egészen messzire is vezethet. Ha nincs rá lóvé, van lehetőség ingyeneshez menni több vonalon is.
2023. okt. 14. 15:36
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Buta vagy, és szaréletű, akár ideges, vagy akár nem. Mert nem ettől függ az okosság. De az összes ilyen kis idegbeteg, okoskodó hülyét utálom, mint amilyen te vagy.
2023. okt. 14. 20:28
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

En is utalom az okoskodo embereket. Akkor is,ha intelligens alapjaraton vagy tanult.

Nyug a talalkozas ilyen emberrel.

2023. okt. 14. 21:34
 14/18 Meton ***** válasza:

Szerintem rosszul fogalmaztál. Az idegbeteget gondolom, nem úgy érted, hogy értelmi fogyatékos vagy, szerintem inkább csak stresszes. Az agresszivitásra is inkább a dühkitörés a helyes szó. Mindegy, ilyet azért tesz az ember, mert nem tudja megfelelően kezelni a helyzetet. Leegyszerűsítve ezt úgy mondanám, hogy elérhetsz valamit ésszel is, de ha nem megy, akkor jöhet a primitív őserő. Az ész meg ugye intelligencia egyértelműen. Persze az intelligencia senkinél sem végtelen így mindig lesz olyan helyzet, amikor a nyers erő dominál. Mondjuk ettől még lehetsz intelligens, csak éppen az adott helyzetet nem kezelted intelligens módon.

Persze az is primitív dolog, ha valaki sírással vagy hisztivel akar bármit elérni. Nagyon jól működik, de gáz.

2023. okt. 20. 14:46
 15/18 Meton ***** válasza:
100%
Amúgy egy jó módja a viták gyors rendezésére, ha megvillantod az erőfölényed. Persze ha nem vagy erőfölényben, akkor csak kérdezz és majd kapsz rá választ. Mondjuk ne köss bele a főnöködbe, mert abból nem fogsz jól kijönni. Az asszonyba se érdemes, ugyanezen okból.
2023. okt. 20. 15:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha nehezen kezeled az ideget, düht nem azt jelenti hogy idióta vagy. Semmi közze annak az intelligenciához.
2023. okt. 29. 12:20
 17/18 A kérdező kommentje:
Jolvan
2023. okt. 29. 13:55
 18/18 anonim ***** válasza:
De persze sokat segít a dolog megértésében, ha eleget agyalsz a jó irányban az egészen, teljesen mindegy, mennyire lassan vagy gyorsan (bár én a zseniket is bátorítanám a full lassításra, épelméjűbb világ lenne, annyi biztos), és teljesen mindegy, hogy kell-e papíron vázolnod, hogy észben tudd tartani, vagy elvagy a nyomorék fotómemóriáddal :D
2023. okt. 30. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!