Egy nő mièrt gondolja azt,hogy a rossz tulajdonsàgai miatt nőies mìg a fèrfivel szemben elitèlő hasonlò esetben? Többi lent!
1.Ha a nő nem fizet az ètteremben az okè mert ő nő. VS Ha a fèrfi nem fizet akkor nem fèrfi.
2.Ha a nő hisztizik ès panaszkodik akkor hallgassàk meg, èrtsèk meg. Sőt ez nőies!!! VS Ha a fèrfi panaszkodik akkor a nők elkerülik, leszoljàk, nem fèrfi.
3.Ha egy nő megcsalja a pàrjàt az nőies mert a nőnek szüksège van a jò szexre, törődèsre ès valami hiànyik neki VS Ha a fèrfi csalja meg a pàrjàt akkor egy rohadt szemèt.
4.Ha egy nőnek vannak titkai az nőies, mert minden nőnek vannak titkai.. VS Ha egy fèrfinek vannak titkai az szemèt ès nem őszinte ès mièrt nem mondtad el. Egyből gyàva fèrfivà minősìtik.
5.Ha egy nő nem akar szexet az okè VS Ha a fèrfi nem akar akkor fùj b.zi, impotens, nem fèrfi..
6. Ha egy nő irigy,pletykàs akkor az normàlis ès nőies mondvàn a nők ilyenek VS Ha egy fèrfi ilyen akkor szemèt, pletykàs stb..
7.Ha egy nő ki nèz magànak egy pasit, de nem kell a pasinak akkor a nő kiakad ès ledegradàlja a pasit, hogy b.zi, impotens stb VS Ha egy fèrfi nèz ki egy nőt, de nem kell a nőnek akkor fogadja el a fèrfi, hogy nem kell ès lèpjen tùl ès mèg hozzà teszik, hogy egy ilyen nőhöz pènz kell (smajd egy òràval kèsőbb , be àltalànosìtsàl nem pènzèhesek nők)
8. Ha egy nő pènzèhes ès èrdekből vàlaszt pàrt az nőies mondvàn a nők ilyenek el kell fogadni, az őskorban a fèrfi el ment vadàszni..VS Ha egy fèrfi akkor kapzsi ès undorìtò stb..
9. Ha egy nő csendes ès nem nevetteti meg a környezetèt az normàlis, nőies hiszen ő a nő VS Ha egy fèrfi csendes akkor unalmas ès mert nem szòrakoztatja a körülötte levő embereket főleg a nőket..
10. Ha egy nő buta az nem gond, hiszen van kèt melle ès egy p.cija VS Ha egy fèrfi buta az nagyon gàz mert a nő akkor nem èrzi magàt nőnek mellette ès egy fèrfi legyen okos.
11. Ha egy nő kiborul ès közönsègesen viselkedik egy tàrsasàgban az nőies mert szegèny kiborult VS Ha egy fèrfi borul ki akkor egy HP ès nem fèrfias.
12. Ha egy nőnek hangulat ingadozàsai vannak ès emiatt teljesen kiszàmìthatatlan az nőies mert a nők ilyen nyomik ès ezt el kell fogadni VS Ha egy fèrfi nem stabil akkor a nő nem èrzi biztonsàgban magàt mert ez nem fèrfias.
13.Ha egy nő elvàrja, hogy kitalàljàk a gondolatait mikor mèg ő sem tudja mit akar az nőies VS Ha egy fèrfi elvàrja ezt egy nőtől akkor a nők ezen azonnal kiakadnak, hogy mit kèpzelsz àlom vilàgban èlsz..
14.Ha egy nő àlom vilàgban èl ès hercegnőnek gondolja magàt akkor az nőies VS Ha egy fèrfi hercegnek gondolja magàt akkor az gyerekes, b.zis ès nem fèrfi.
15. Mikor egy nő izmos, gazdag, jòkèpű, jò humor, okos pasit akar az normàlis, nőies VS Mikor egy fèrfi egy formàs, belsőleg normàlis nőt akar akkor kiakadàs, hogy mèg mit nem.Te csak cicababàkra hajtasz, szemèt. Mit kèpzelsz?
16. Ha egy nővel szemben àllandòan igazsàgtalansàgok törtènnènek akkor teljes kiakadàs lenne ès nőie, egyből a női jogok jönnènek fel VS Ha egy fèrfival ugyan ezt csinàlnàk a fèrfi fogja be a szàjàt ès nyelje le a sok igazsàgtalansàgot ès lèpjen tovàbb különben nem fèrfi.
Kedves vàlaszolòk,
Mit gondoltok kinek van könnyebb dolga a mai torz tàrsadalmi elvàràsok katyvaszàban?
100-as mi vagy te pszichologus?
Vissza kell tamadni?
Nincsenek ilyen nok? Nincsenek penz ehes nok sem? Nincsenek olyan nok sem akik pucival, kinezettel akarnak kedvezment kapni??
Ilyen nok szerinted nem leteznek mert te no vagy.
Es fogadjam el, hogy a nok ilyenek, hogy eloskodnek, hogy allando kedvezmenyeket akarnak.
Szerinted ez normalis, szerintem ez nem normalis.
Forditott esetben ti nok is reklamalnatok, mint ahogy szoktatok is, ha valamiben hatranyt szenvedtek es akkor egybol a jogaitokkal jottok.
Kedvesseggel, megbizhatossaggal, kortektseggel kellene elerni dolgokat es akkor nem lennenek olyan kerdesek mint az enyem..
Ti azt gondoljatok, hogy ha egy ferfi panaszkodik a nokrol az tuti unatkozik, hulye minden rossz amit el tudsz kepzelni. Ellenben az soha nem jut a no eszebe, hogy valoszinuleg tenyleg ilyen nokkel talalkozhatott a kerdezo, tenyleg ilyen nok voltak es vannak a csaladjaban is, tenyleg ilyen kolleganoi voltak, tehat van valosag alapja!!!!!!!!!!!!
De nem ehelyett a haristas megy, meg azert tagadunk, mert tamadolag mondod.
Ne tagadj es nem fogok tamadni. Ok nelkul nem tamadok.
"kiforgatod a szavaimat. Nem vagyok vicsorgò kutya, most is teljesen nyugodt vagyok"
Isten ments, inkább csak leírtam, milyennek éllek meg az írásaid alapján. Elfogadom, ha tévedtem, de talán számodra is magyarázatot adhat, hogy miért támad mindenki VISSZA.
Megjegyzem: nehéz volt megállni a kísértést, hogy ne dobjam egyből vissza a labdát: "autòmatikus tagadàs?" :)
"èn szemèlyesen ismerek sok olyan nőt aki ilyen ès nem vallja be"
Én is ismerek ilyet, nem is egyet. És akkor mi van? Ismerek egy csomó olyat is, akik meg elismerik, velük vagyok jóban. Ami viszont nagyon fontos: nem kezdem el vegzálni a második csoportot az első baromságai miatt, oldalakon keresztül, ismeretlenül.
Én is ismerek ilyet, nem is egyet. És akkor mi van?
Ha napi szinten olyan ferfiakba buknal mint en ber merre is mennel tuti, hogy ki akadnal egy ido utan.
Mivel nem vagy ennek a viselkedesnek az elszenvedoje igy nem erdekel. Igy azt mondod es akkor mi van??
Kotve hiszem, hogyha a munkahelyen, a parkapcsolatotban, az interneten, a szorakozohelyeken magyarul mindenhol olyan pasikba buknal akik nem tisztelik a not , hazudnak, kihasznalnak mindenkit, nem ertenek meg es egy fajta felsobb renduseget ereznel rajtuk akkor nem lenne eleged egy ido utan es nem borulnal ki.
En ezt nem hiszem el.
Nagyon sokan ugy vannak vele, hogyha a masiknak szar az nem baj,lepjen tul, de ha te vagy szar helyzetben akkor kiakadas.
Hanyszor voltam ennek szem es ful tanuja a munkahelyeken.
"Mivel nem vagy ennek a viselkedesnek az elszenvedoje igy nem erdekel."
Hogyne lennék: többször írtam, házas férfi vagyok, és napi szinten küzdök ezzel a feleségem kapcsán. A főnököm is nő, és vele is rendszeresen futok bele ebbe.
A te bajod nem az, hogy ez a viselkedés gyakori, hanem az, hogy nem érted, és tehetetlen vagy vele szemben, ami joggal frusztrál. És ha erről beszélnél, illetve a megoldást keresnéd, nem is lenne semmi gond.
104#
Èrtem mert a nők szemèlyes tàmadàsnak gindolnak mindent ès szarnak èrzik magukat. Ezèrt tagadnak ès tàmadnak.
Tesznek a nők azèrt, hogy ez vàltozzon? Vagy azt mondjàk, hogy a nőt ìgy kell elfogadni.
Innentől kezdve es meg egy patthelyzet, mert a nők a fèrfitòl vàrjàk, hogy èrtsèk meg ők meg nem akarnak vàltoztatni. A fèrfi meg nem èrti a nő mièrt viselkedik ìgy ès mièrt nem vàltoztat. Èn szemèly szerint nem ismerek egy nőt sem aki kèpes volt vàltozni jò irànyba. Ebben a csalàdtagok is benne vannak.
Te èrted ezek szerint, hogy mièrt viselkednek ìgy mèg is a mai napik küzdesz a felesègeddel.
Nem lehet, hogy a nőknek kicsit több erőfeszìtèst kène ebbe bele tenniük ès nem csak a megèrtèsre vàrni?
"Èrtem mert a nők szemèlyes tàmadàsnak gindolnak mindent ès szarnak èrzik magukat. Ezèrt tagadnak ès tàmadnak."
Na most te forgatod ki, amit írtam.
"Nem lehet, hogy a nőknek kicsit több erőfeszìtèst kène ebbe bele tenniük ès nem csak a megèrtèsre vàrni?"
De persze, hogy lehet, a téma nem ez volt.
Tegyük fel, hogy szeretnék dűlőre jutni egy nővel. Engem zavar, ha nem bírja a kritikát, de ha odamegyek és a képébe ordítom, mi fog történni? Támadásnak veszi. Amit nem bír. Akkor mit értem el? Rúgtam egy öngólt.
Ebből mi a tanulság? Az, hogy el kell valahogy kerülnöm, hogy megijedjen és védekezni kezdjen. Időnként nem könnyű, de amikor sikerül betartani, akkor meg tudom vele beszélni a bajomat, és olyankor változtat is. Amikor meg nem sikerül, akkor meg jól összeveszünk, és neki csak annyi marad meg, hogy én támadtam őt. Logikus, melyik irányba van értelme haladni.
Ezzel szemben te mit csinálsz? Te odamégy és beleordítod a képébe, hogy milyen gáz, amit csinál, amiről tudod, hogy nem bírja :D. Olyan vagy, mint aki olajjal próbálja eloltani a parazsat, és a fellobbant tűzre makacsul még több olajat hoz, majd amikor már az egész udvar ég, akkor üvölt a világba, hogy "b..meg, hát mennyi olajat hozzak még erre a rohadt tűzre?"
A tanulság az, hogy már az elsőt sem kellett volna, és minden rendben lett volna.
Ezzel én nem azt mondom, hogy a nők ártatlanok ebben, mert tényleg félelmetes, hogy mennyire nehéz velük dűlőre jutni időnként. Viszont te sem látod be, hogy amit csinálsz, az pont ugyanolyan irracionális egóharc, semmi más.
106#
Èrtem a pèldàdat ès igen azt csinàlom amit le ìrtàl. "Bele òrdìtok az arcàba"
De!!! Szerinted èn ìgy születtem? Kezdettől fogva ìgy viselkedtem? Nem!!! Csak amikor a fent emlìtett dolgokat tapasztalod hètről-hètre, hònapròl-hònapra, èvről-èvre akkor egy idő utàn el fogy a türelme az embernek ès màr nem lehet meg győzni, hogy jaj hagyd rà mert ő nő. Ő csinàlhatja, de te nem. Neki el kell nèzni neked nem.Ha hibàzott ő nem lehet hibàs mert ő nő ès ùgy sem fogja bevallani.
Mikor àllandò igazsàgtalansàgot tapasztalsz a sajàt kàrodra akkor azt mondod egy idő utàn, hogy lexarom, hogy nö akkor is vàllalja a felelőssègeket ès a következmènyeket a tetteièrt!!!!! Mert ez lenne a normàlis.
Nèhany konkrèt pèlda:
Van egy nővèred aki màr a születèsed előtt utàlt.
Az egèsz èletèt vègig hqzudja , kihasznàlja a pasikat ès csak arra jàtszik, hogy majd egy gazdag pasi felkarolja ès eltartja, de eközben nem szeret intelligens emberek tàrsasàgàban lenni ìgy mindig primitìv emberekhez csapòdik. Majd hozzà megy egy primitìv pasihoz akinek akkir volt pènze utàna màr nem. Megszületik a gyerek ès utàna ezt hasznàlja arra, hogy mindenhol kedvezmènyt kapjon.
Te egy szar darab vagy mert neked nincs gyereked. Hiàba vègeztèl több iskolàt, hiàba vagy intelligens, hiàba vagy megbìzhatò.
Majd mit ad isten egy hèttel kèsőbb, hogy meghaltak a nagyszüleid a nővèred hìrtelen vàlni akar ès berakjàk a nagyszülők lakàsàba mert szegèny kikèszült ès gyereke van. Berakjàk azt az embert aki leszarta a nagszüleit csak akkor jött ha ajàndèkot kapott ès akkor is csak nevetett rajtuk.
Mìg te hetente 2x làtogattad a nagszüleidet, segìtettèl nekik mindenben amiben tudtàl.
Majd ezek utàn a szüleid azt mondjàk, hogy szegèny nem tud hovà menni a gyerekkel miközben kiderül, hogy rengeteg tartozàsa is van amit nem mondott el csak jöttek a felszòlìtò levelek..
A szüleid kifizetik neki. Mikor neked van gondod mindig az a vàlasz, hogy mi nem tudunk neked segìteni...
A nővèred èlete vègèig ott lakhat egy olyan lakàsban amièrt semmit nem tett az ègegyatta vilàgon. Csak annyi , hogy jött a szokàsos szìnèszkedős sìràs, hogy ő mennyire ki van kèszülve..
A te pàrkapcsolataid folyamatosan tönkre mennek mert nem tudsz hol talàlkozni a baràtnőiddel, közös albèrletbe nem akarnak menni veled csak ùgy, ha te bèrelsz egyedül.
Ès ez csak egy dolog az èletedből amikor azt làtod, hogy a nő akkor is segìtsèget kap, ha nem èrdemli meg te meg le vagy szarva.
Old meg magadnak ne panaszkodjàl.
Gondolom erre az lesz a vàlasz, hogy mindenkinek meg vannak a gondjai..
Igen csak nem mindegy, hogy milyenek.
#107 hát ez egy sz*r helyzet, részvétem. Én látom sokmindenben az igazságot amit mondasz, sokszor érzékelek én magam is kettős mércét a nemek között. Főleg mostanság lett divatos, hogy sokmindenben a nők felé lejtsen a pálya. De azért lássuk meg, hogy a férfi létnek is vannak bőven előnyei, amik miatt meg sok esetben a nők szívnak. Vagy ami nekik nehezebb.
Viszont nem tudom nem meglátni az itt leírt példa problémád mélyebben lévő gyökerét. Szerintem a nők "támadása" helyett sokkal inkább a fideszt kellene támadni, mert az egész lakhatási válságot ők mélyítették el többek között a csokkal (de volt még jópár tényező), meg az életszínvonal szándékos leverésével. Szóval ebbe megérné inkább több energiát fordítani, szerintem. Míg ez a nemek harca dolog meg sok esetben mégrosszabbá teszi azt a fajta életet, ami az országban van. Én is tapasztalok sokmindent abból amit írsz, de ha nekiállunk szídni a másik felet (vagy csak feleslegesen kritikát fogalmazni meg, mivel ettől tényleg nem lesz jobb) azzal csak még több sérelem születik oda vissza. Abból pedig mégtöbb szélsőséges és aljas tett, egymás ellen. Én legalábbis egy ideje már így látom.
#107, ez egy rohadt nehéz helyzet, de bocs: ennek semmi köze a nőkhöz, meg a kettős mércéhez. Én szó nélkül elhiszem, hogy a nővéred egy seggfej, de ezt a frusztrációt kiáltalánosítani...
Amúgy az első perctől nagyon magamra - pontosabban a 25 éves énemre - ismerek amikor hallgatlak (pardon, olvaslak): a feleségemmel még egyetemista korunkban volt egy erős mélypontunk, amikor komolyan fontolgattuk, hogy befejezzük egymással. Én akkor rettentően csalódott voltam, és ezt a csalódott dühömet ventilláltam minden irányba. Leginkább a nő ismerőseimmel ültem le vitatkozni, hogy magyarázzák már meg nekem, hogy ebben a működésben mi az értelem.
Az eredmény hasonló volt: bár nem tudtak semmi különöset felhozni az érveimmel szemben, de mégis mindig az jött ki, hogy nem nekem van igazam. Engem kb annyira vetett szét a düh, mint téged, és nekem is kb az volt a véleményem, hogy a nők hülyék.
Utólag visszanézve nem erről volt szó, csak éppen a nyitottság hiányzott belőlem ahhoz, hogy a feleségem működését meg tudjam érteni. Mármint nem volt igaza, de baromira kényszerpályán volt, és én sem biztos, hogy jobban vizsgáztam volna a helyzetében. A nő ismerősöknek meg az agyára mentem a mindent elsöprő indulattal, ahogy kb be akartam nekik bizonyítani, hogy a nők hülyék, és idegesített, ahogy próbálták a feleségem oldalát is megvilágítani.
A helyzet az, hogy te - érthető okokból - fel vagy dúlva, csalódott vagy, nagyon sok igazságtalanság ért. Ilyenkor az ember elképesztő frusztrációt és dühöt érez, ami ugyan érthető, de attól még nem lehet elvárni, hogy olyanok is tolerálják, akik semmit nem ártottak neked. Márpedig ha rájuk vetíted a dühödet - ahogy én is tettem - akkor nem fognak veled egyetérteni.
Szerintem a csalàdombòl ered ez. Mèg meg sem születtem màr utàlt a nővèrem. Ez előbb volt mint a fidesz meg a CSOK. Aztàn rà jött a többi is. Pl, hogy minden làny elvàrta, hogy egyedül fizessem az albèrletet ès ha majd ő ùgy dönt akkor oda költözik..
Pl külföldre sem volt hajlandò költözni az exem..Azt mondta, hogy költözzek ki ès ha majd jòl mennek a dolgok akkor meglàtogat.. a nagy lòfaxt.
Ìgy aztàn egyedül költöztem. Azt èszre vettem, hogy èletem nehezebb periòdusaiban mindig egyedül voltam. A nők ùgy el tűntek mint a kàmfor.
Az indok az jaj mert èn boldog akarok lenni Èn is, de nem egy èrdek nővel..
Mikor a nőnek van baja akkor hallgasd meg, èrtsd meg, segìts neki, esetleg old meg helyette..
Ha egy normàlis, igazsàgos csalàdba születtem volna akkor ez nem alakult volna ìgy. Akkor termèszetes lett volna, hogy elfelezzük a lakàst vagy ha mèg igazsàgosabb akkor megnèzik, hogy ki segìtett többet, kirk lehetett szàmìtani, ki èrt el több mindent önerőből stb..
Akkor azt mondtàk volna, hogy a normàlisabbat tàmogatom.
A nővèrem annak ellenère hogy ő lapta a lakàst ès 10 percent lakik anyàmtòl nem szàmìthat egy kedves szòra tőle. Anyàm persze nekem panaszkodik, de ki tette oda a nővèremet a lakàsba? Kìgyòt melengettek..
Azèrt az, hogy a nők nagy rèsze ilyen azt nem hoznàm össze a politikàval. Egyszerűen a nők könnyű èletet akarnak viszont ez baromi sok feszültsèget okoz ès ettől az àlom vilàgban valò èlèstől nem lesz könnyebb csak tõbb veszekedès.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!