Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen az, amikor valaki...

Milyen az, amikor valaki szűznek néz ki és mit lehetne tenni ellene?

Figyelt kérdés

Életem során 3x kaptam meg, hogy én biztos szűz vagyok. 22/L vagyok. 16 évesen vesztettem el az akkori barátommal. Akkor kb egy hete lehetett az "esemény", amikor egy összejövetelen, már nem is tudom hogy, de szóbakerült a szex és azt mondta egy srác, akivel párszor találkoztam csak előtte, hogy "rajtad látszik hogy szűz vagy". Mondtam neki, hogy hát nem éppen, mondjuk nem régen történt meg, de nem hitte el. Aztán 20 évesen összejöttem egy sráccal, nekem 16-20 között két párkapcsolatom volt. Az ő haverja kérdezte tőle, hogy én szexeltem-e már, az akkori barátommal még ez nem került szóba, úgyhogy azt mondta, hogy "20 éves, biztos". Majd ez a haverja mondta, hogy hát szerintem még nem szexelt, úgyhogy tuti hamar lefekszetek mert túl akar lenni rajta. Aztán most a napokban szólt be egy kedves munkatársam, mondjuk ő alapból elég paraszt. Kérdezte egy másik munkatársam, hogy mikor szexeltem utoljára (jóban vagyunk, megkérdezheti, ha akarja, bár kár, hogy sokan voltak a közelben). A paraszt munkatársam meg váalszolt helyettem: "előző életében".

Nos én alacsony vagyok, fiatalos arcom van, sokan gimisnek néznek, nem sminkelek, csak ritkán, nem öltözködöm nőiesen/elegánsan, csak egyszerűen.

Tudok valamit tenni hogy ne ez legyen az első megállapítás rólam? Mert nem akarok 22 éves szűznek tűnni, ez biztos hátrány az ismerkedésnél is, meg egyszerűen cikinek érzem, rosszul esik.

2023. okt. 10. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj neki, hogy nem úgy nézel ki, mint a mostani átlag, 16 évesen kiélt prosti fejük van, beleégett a smink az arcukba stb.
2023. okt. 10. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
15%
Általában a csúnya, gagyi, dagadt, buta lányokra mondják.
2023. okt. 10. 15:46
 3/4 Shaddark ***** válasza:
44%

Szerintem meg tök aranyos.

Pár év múlva semmire nem fogsz jobban vágyni, ha ez esetleg vigasztal :)

Amúgy meg nem tudom, ha én lány lennék és fiatal, pont ilyennek akarnék látszani, ne a tróger, "csak arra hajtók" találjanak meg állandóan.

Amúgy meg szerintem sz...d le, simán lehet (sőt, szerintem elég valószínű) hogy aki ezt mondja annak bejössz és nem talál jobb udvarlási módszert mert gyökér / fantáziátlan p...cs.

De amúgy ha átgondoltad és nem tudtalak rávenni hogy elgondolkodj rajta,

- Tetkó (az elég "ribis" - jó értelemben, ha az egy művészi szintű, nem egy gagyi)

- Vannak frizurák amik öregítenek, arc függő ugyan, de egy jó fodrász megmondja a tutit.

- Csúnya beszéd (bár ettől alpári is leszel, a mellékhatások miatt nem annyira javaslom)

2023. okt. 10. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
2es felénk a legcsúnyább lány volt a legnagyobb r@b@nc. Könnyen adta magát, voltak akiknek mindegy volt csak csaj legyen
2023. okt. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!