Most néztem meg a Boss Baby back in the crib második szezonját. Kiderült hogy április 11-én jön ki a harmadik, addig hogy bírjam ki? Csak mert nagyon tetszett, és nem tudom hogy bírom ki mert nagyon meg akarom már nézni. 24F
Ki fogod bírni. Ha nem intenzíven ezzel foglalkozol, nem fogja a gondolataidat sem kitölteni. Most azért zavar, mert friss élmény a nézés és még a hatása alatt vagy. Ez pár nap alatt elmúlik majd.
(amúgy ezt nem ovisok nézik?)
ages 6 to 11
This show also has great themes of teamwork and friendship, and how everyone deserves love. I give Boss Baby: Back in the Crib 4 out of 5 stars and recommend it for ages 6 to 11, plus adults. It comes out on Netflix May 19, 2022.
Szóval, felnőttek is nézhetik :3
Ez kb. az összes kisgyereknek szóló műre igaz, hiszen ott a pozitív minták erősítési a cél (barátság, elfogadás, őszinteség, önzetlenség stb.).
Kezdheted a My Little Pony-t, nézni, az leköt majd egy időre. Azt sem kell olyan rottentomatoes kommentekkel alátámasztani ami a narratívádat erősíti, hiszen közismert a felnőtt férfi brony közösség a póni imádattal (Vagy ők szexuálisan vonzódnak ezekhez? Mindig keverem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!