Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Zavarban vagyok a 14 éves...

Zavarban vagyok a 14 éves diákomtól (28 éves tanárnő vagyok), mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok pedofil, és semmi ilyesmire nem kell gondolni.

Van már tanítási tapasztalatom, fiatal fiúk sosem tetszettek ráadásul, általában mindig a 30-40-es pasik jöttek be.

A lényeg, hogy bementem a nyolcadikosokhoz tanítani (új osztályként kaptam őket, mert az előző tanárnő kiesett), és rögtön felfigyeltem arra, hogy ez a srác elég szexuálisan néz rám meg méreget. Eleinte nem figyeltem rá. Azóta pedig elkezdett célzásokat is tenni, de nem nyomulósan, hanem vicceskedve (az osztály nagy része fiú), és ezt is ügyesen hárítom, de egyre nehezebben. Valamiért-és nem tudom miért-kizökkent, és zavarban vagyok.

Hála az égnek nem látszik ez rajtam, viszont engem baromira nyomaszt, hogy sokszor jár a fejemben napközben.

Külsőleg nem tetszik, ne értsetek félre, hanema tekintetében van valami, és baromira zavar engem mert sosem voltam ilyen helyzetben. Nem is akarok tőle semmit, mielőtt kapnám itt a válaszokat, inkább magamban akarom helyre tenni ezt az egészet, mert fogalmam sincs mi történik vagy mi ez.

Tudnátok nekem kicsit tanácsot adni, segíteni? Agymosás is lehet, bármi, csak szeretném, ha rendbe tehetném a fejem. (Mielőtt viszont olyan kommentet kapnék, hogy na, milyen tanár lehetek, stb, azoknak üzenem, hogy igenis jó tanár vagyok, sőt, rengeteg visszajezést kapok, és nem léptem és nem is fogok átlépni semmilyen vonalat).

2023. okt. 6. 21:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

Ez nem pedofília, egy 14 éves már nem gyerek. A törvény ezt a szó sem, és a megrontást sem ismeri. A szexuális erőszakhoz a beleegyezés hiánya kell vagy életkori megkötések, ebbe egy 14 éves már nem esik bele. Egy 14 éven felüli személy büntetlenül szexelhet bármilyen tőle idősebb emberrel, ha az beleegyezésen alapul.

Hülyézés előtt (vagy helyett):

[link]

2023. okt. 7. 12:20
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Mmmmm
2023. okt. 7. 13:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is passzold le az osztályt.

Vagy mutass neki önvédelmi bemutatót, ezzel jelezve, hogy veled nem packázhat.

2023. okt. 7. 15:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha pedofil volnál, annak se volnál semmi jelentősége. Amugy követeld meg tőlle, hogy tisztelettel beszéljen hozzád, nem a haverja vagy.
2023. okt. 7. 17:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Keress rá, töltsd le, nézd meg, és utána dönts! https://www.youtube.com/watch?v=KoA4vYlfoc4 (Magyar felírattal is van.)
2023. okt. 7. 17:21
 16/19 anonim ***** válasza:
33%
Jó kis történet, remélem a valóságban nincs ennyire hülye tanár.
2023. okt. 7. 17:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

16.

Állítólag hivatalos. A hazai tanárok valami 5%-a 30 alatti, és az átlag életkor 50 év.

2023. okt. 7. 17:35
 18/19 anonim ***** válasza:
33%
Megint az a szituáció, mikor kiírnak egy megosztó és hatásvadász kérdést, majd a kérdező egy nap alatt sem reagál semmit, mikor sürgősnek vagy fontosnak, vagy kritikusnak állítja be a problémáját. Aztán hátradől, és élvezi mi bontakozik ki majd a válaszokban.
2023. okt. 7. 17:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Egy 14 éves gyerek. Vannak sármos tinédzserek, amikor te voltál annyi idős, akkor is voltak, valószínűleg akkor is észrevetted. Van, aki idősebbnek tűnik a koránál, azt látod benne, amit egy felnőtt férfiban is keresel. De attól még nem metszi egymást a körötök, nem jöhet szóba potenciális partnerként, egy gyerek, akinek tanára vagy. Majd a mostani 14 éveseknek egy baromi vonzó pasi lesz, de neked meg ott vannak a baromi vonzó 28 évesek.

Ami fontos hogy attól még, mert te felruházod olyan tulajdonságokkal, amikkel az ilyen kisugárzású felnőtt pasik bírnak, ő nem lesz az. A tanára vagy és emlékeztetnek kell a határokra, meg kell tartanod a tekintélyed, és nem hagyni, hogy ne tiszteljenek. Határozottan kell fellépned, és neked kell lenni az okosabbnak, aki tudja mit csinál. Akár személyesen is elbeszélgethetsz a fiúval (vagy ha az úgy neked biztosabb, akkor az osztály előtt) arról, hogy ezek a megjegyzések nem férnek bele, mert te egy felnőtt nő vagy, ő egy nyolcadikos kamasz, és mivel a tanára vagy, ezt akkor sem tűrnéd el, ha huszonéveseket tanítanál. Szintén jó eszköz bedobni a szaktanári gondolatát, ez is érezteti a távolságot köztetek.

2023. okt. 8. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!