Inkább telefonálsz vagy jobban szeretsz írásban beszélgetni?
"akkor előre begyakoroltam a mondandómat"
Azt úgy nem nagyon lehet, mert sosem tudhatod merre szab irányt a beszélgetés. Spontán műfaj.
Helyzetfüggő. Melóval kapcsolatban a legjobb a kettő együtt. Le is írom, el is mondom, átbeszéljük amit kell. Aztán még úgy is szarul csinálják meg.
Van amikor azt mondom írják le, mert annak nyoma van és át tudom gondolni mit válaszolok.
Átlag baráti, családi helyzetekben változó. Van amikor elírogatok mert ott ráérek visszaírni. Máskor meg jobb telefonálni, mert sokkal hamarabb letudja az ember a mondanivalóját és mehet dolgára.
Napi rendszereséggel sms-ezek, és telefonálok.
Ha valaki pl facebook-on ír privátot, arra nem is válaszolok.
34F
Nálam függ attól, hogy ki a másik fél, konkrétan miért "kell" beszélnünk, mennyire sürgős, milyen helyzet van épp, vagy akár a hangulatomtól is.
Munka, hivatalos ügyek körül a kettőt egyszerre szeretem, mert telefonon gyorsabb, viszont az emailnek meg ugye van nyoma. Magánéletemben meg változó, bár mostanában már valahogy nincs erőm, kedvem, energiám az írogatáshoz, és inkább hajlok a telefon felé. Pedig régen nagyon nem szerettem az utóbbit, szerintem volt is kisebb telefon-fóbiám, vagy mim, nekem is, de sikerült ezen felülkerekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!