Lányok, nektek is szokott az anyukátok kutatni a cuccaitok között a szobátokban?
Elegem van már abból, hogy anyám egyfolytában nyitogatja a szekrényajtókat, hogy ugyan mi van benne, meg az íróasztalom fiókjait is kihúzogatja, és nem szeretem, ha matat a dolgaim között, mert akkor úgy sosem lesz magánéletem.
Már mondtam neki hogy ne nézegesse a cuccaimat, de nem érti meg.
Nem.
Pár hete kiköltöztem külföldre, és pont tegnap hívott fel, hogy zavarna-e, ha kölcsönvenné az egyik könyvemet. Sose tudtam volna meg, ha leveszi, elolvassa és visszateszi, de neki még ehhez is az engedélyem kellett (amit nyilván megkapott).
A szüleim mindig is egyértelművé tették, hogy az én szobám az én szobám, jogom van a magánéletemhez, amihez az is hozzátartozik, hogy nem fognak a holmijaim között matatni, ahogy én sem matathatok az ő dolgaik között.
Régen igen, manapság már nem szokott.
Kulcsra zárni az ajtót, vagy riglit felszerelni. Szívesen.
"A szüleim mindig is egyértelművé tették, hogy az én szobám az én szobám, jogom van a magánéletemhez, amihez az is hozzátartozik, hogy nem fognak a holmijaim között matatni, ahogy én sem matathatok az ő dolgaik között."
Szerencsés vagy, haha :D
Azt fogom, mert ez így nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!