Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy ilyen embert mennyire...

Egy ilyen embert mennyire lehet komolyan venni?

Figyelt kérdés

Randiztam egy csávóval tegnap. Így mutatkozott be, hogy ez a neve (és ezt most halál komolyan mondom, tényleg ezt a nevet mondta, hogy őt így hívják):

"Kotroc Krototondroc"

Viccesen megkérdeztem, hogy mutassa már meg a személyijét, de azt mondta, hogy otthonhagyta, meg nem is nagyon szereti mutogatni a neve miatt.

Elvileg még szeretne velem találkozni.

De ezt most mennyire lehet komolyan venni? Valahogy nem hiszem, hogy ilyen nevet lehet anyakönyveztetni.

Egyáltalán mi ez, valami goblin név vagy mi? 🤨

2023. szept. 30. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha valami délszláv akkor akár lehet ez a neve.

Az viszont gyanúsabb, hogy nem akarja megmutatni az igazolványát. Nem lenne muszáj pont személyi igazolvànyt, mutathat johosítvànyt, bankkártyát, bármit, amin rajta van a neve.

2023. szept. 30. 11:17
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Hogy nézett ki?
2023. szept. 30. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Rákeresve én nem találok találatot külön-külön sem a nevére (Google-el néztem) , nekem picit fura lenne; ha csak egyedül neki lenne ez a vezeték/ keresztneve pl.
2023. okt. 1. 23:00
 4/4 anonim ***** válasza:
De online milyen neve volt? Gondolom valamit csak láttál. Bemutatkozás után nem kérdezted meg, hogy ez milyen név? Én minden ilyet megkérdezek, hogy milyen eredetű, honnan származik, stb.. vagy akkor mi volt a téma, ha ez nem?
aug. 27. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!