Melyik a legzavaróbb tényező a Földön számodra?
Kíváncsi vagyok, attól függően is, hogy milyen a korhatár, ha megakarjátok osztani és milyen vélemények születnek.
22/F
Hát van egy pár...
Az emberek panaszkodására van még megmaradt fülem,
Érdektelenség kb csak a money számít és az ember már alig, talá már nem is,
Igazságtalanság az 0 empátia a kapzsiság, nagypofájúság, haszonleső emberek
26/L
31/N Az emberi apátia-érdektelen, saját célért mindent és mindenkit leszarnak.
Szereotipizálás és ítélkezés látszatra, "társadalmi hierarchia teteje vagyok" érzésű emberek.
Erkölcsi normákat utasítunk el és tele sz*rjuk őket.
Pl. Léteznek ilyen olyan szoc.is célú létesítmények, de sok ember hajléktalan, mentálisan pl. súlyos klinikai depressziós vagy bipoláris I rapid ciklusú beteg, fizikálisan pl. rákos/epilepsziás és még vannak rosszabbak..
Ennek ellenére egyesek kihasználnak sokakat hogy egyre inkább, szinte állat módjára élünk.
Ennek ellenére azt gondoljuk, hogy a helyes irányba haladunk. 20/L
Ez vajon miért lehet?
Engem az szokott ilyen gondolatok felé terelni, amikor eszembe jut, hogy hány ember életét keseríti meg a dohànyzàs. Mennyi káros hatása van, nem csak az emberre, de a Földre is és mégse érdekel senkit az ég világon.
Ugyanez az autókkal. Mi lenne ha a természetvédelmet a kényelmünk elé helyeznénk? És még az egészségünkért is tennénk valamit.
Ezek számomra mindig is megvàlaszolatlan kérdések maradnak, amiket nem értek.
Környezetszennyezés/pusztítás, állatkínzás, politikusok, mai nők
Ezek a legrosszabb dolgok a 21. században.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!