Milyen emberek a füvesek?
14, engem nem szólítottál meg (ötös vagyok), de gondolom, arra vagy kíváncsi, hogy mivel foglalkozik egy "narkós", szóval válaszolnék én is:
ügyfélszolgálatos vagyok. Kb. havi 2-ször tépek be, általában a szabadnapomon, és egyedül. Van, hogy otthon, aztán rendelek pizzát, megnézek egy filmet, alszok egy hatalmasat, de van, hogy pl. társasággal kiülünk a Dunapartra, és ott világmegváltunk, vagy összegyűlünk egyikünknél videojátékozni, de arra is volt példa, hogy felmentem a Hárshegyre, hogy a város látképére flashelgethessek.
Heti kétszer fogyasztok alkoholt, egyszer, mikor a házimunkát, meal-prep-et csinálom, meg egyszer általában baráti társasággal, vagy kollégákkal. Érdekes mód ezért nem ítél el senki, sőt, még mentekegetnek is, hogy milyen jó önkontrollom van, hogy részegnek még sosem láttak. Persze, az, hogy fogyasztom ezeket, nem azt jelenti, hogy szétcsapom magam minden egyes alkalommal, mikor iszok, vagy hogy minden nap szívok. Aki minden nap irdatlanul betép, azt kb. ahhoz lehetne hasonlítani, mint aki minden nap képszakadásig iszik. A többség azért szerencsére nem így használja ezeket a szereket.
4,9vagyok
Kertèszetem van
Tervezèstôl a karbantartàsig(csak saját munkàk karbantartàsa)parkosítàs erdôsítès öntözô ès tàmrendszerek kièpītèse
A 0rol felèpítve (egy fûnyírò,trimmer pàr kèziszerszàmbol kiindulva)
Ès szívok rendszeressen mint mondtam màra màr egèszsègügy okolbol is
Ès rohadtul büszkevagyok az eddigi eredmènyre
Ès minden faxa
Azèrt egy huszonèves füvestôl aki az anyját eladnà egy adagèrt nemrossz nem?nemmellesleg fordítva van az összes füvemet eladnàm az anyàmè…
Ès a hàzàt nemrègiben felùjítottam
A-z ig…
Szòval maradjunk abban hogy qurvàra szemèlyfüggô
Ismerek pl szívsebèszt is aki rendszeressen szív ès a munkàjàt nem befolyàsolja elèg komoly etèren
De ismerek olyat is aki ügyvèd lenne
De a narkò elvitte ès egy tròger…
Szemèlyfüggô 120%ban
Kösz a választ!
Nem gondoltam volna, hogy saját lábon állsz.
Gratulálok az elért eredményekhez.
A fű amúgy pont nem az legtöbb esetben, hogy az anyádat is megb.sznád egy adagért. Én nem élek vele (már), de nem értem, az alkohol miért legális, és a mariska miért nem.
Mármint értitek, nem igazán olvasni olyan híreket, hogy betépve büntetőfékezett valaki, vagy betépve agyonverte a családját, vagy betépve belefulladt a saját hányásába.
Alkoholt és füvet is lehet kulturáltan fogyasztani szerintem, a baj sosem azokkal van, akik élvezeti szerként időnként beállnak, hanem akik konkrétan függők, de azoknak meg a bánatért nem nyitunk meg egy klinikát erre, mint a fejlett országokban. Viszont, szerintem mindkettő szer rombolja az egyént, viszont az alkohol a környezetet is rombolja, a fű aligha. (Fater részegen megveri a saládot, betépve meg kizablja a hűtőt, és röhög).
Én akkor füveztem aktívan, mikor az étkezési zavaromból gyógyultam. Nekem pl. rengeteget segített, fostam attól, hogy mindennek a kalóriatartalmát tudom, egy almát nem tudtam megenni anélkül, hogy attól féljek, mennyit fogok hízni tőle, hát betépve pont leszartam, annyira lelazultam, hogy egyszerűen nem érdekelt, és ráadásul nagyon éhessé tett a fű, rengeteget ettem. Már nem füvezek (vár, ha valaki megkínálna egy cigivel, nem mondanék nemet, de magamnak nem veszek), de én, ha orvos lennék, minden anorexiásnak felírnám.
17vagyok
18 köszönöm
Nah ez az elôítèlet
Ki gondolta hogy tavaj a csendesebb 10en èves fiù aki nemvolt gùny zaklatàs àldozata a suliban nem vertèk bàntottàk a szülei jòl tanùlt haverkodott aztàn egyik nap bement a suliba 1-2fegyverrel 5-7tàrral molotovval ès nemis tudom 10en fölül volt a halàlos àldozat?tavaj nemistudom màjusban? Beograd ban
Senki nem hitte hogy majd pont az a gyerek pont beogradban pont abban az elitsuliban mèszàrolni fog…
19 pont ezaz az elnyomott manipulàlt “bàrànyok”szentül hitt elôítèletei az agymosàs eredmènye vagy ami hogy a füvet is az
Ördögtölvalònak mocskos drognak csalàdok emberek megrontòja…
Fogalmuk se nincs a valósàgrol
Pontossan mint amikor egy kisgyerek vàlogat s aztmondja az ètelre
Hogy
Nemszeretem!
Pedig soha meg sem kòstolta
Amugy meg teljesen szemèlyfüggô azis hogy ki adnà el az anyjàt miè…
S ahogy azis hogy ki hogy alakul bizonyos szerek hosszùtàvù/rendszeres hatàsa/fogyasztàsa alatt
Szemèlyfüggô…
S szerintem (sajàt elmèlet)a psy.aktiv szerek ugye felerôsítenek èrzèsekeket..
Akkor lehet hogy nemis a szer miatt lesz valakibôl a tipikus
“Eladom az anyàmat egy adagè”hanem eleve hajlama van rà ès csak felgyorsult a folyamat…lehet szer nèlkül 40-50èvessen vàllik olyannà az illetô
Cuccal meg 20on 30èvesen vàllik azzà…
Ismerek olyat aki màig nagy kokainbajnok…
Kôfaragó nem egy milliomos
Nem dealel semmivel aztàn lehet 5-6ève rendszeressen eszi a kòlàt
Ha nincs rà keret akkor nem ès ígyis sokkal kevèsbè èrzôdik hogy hiànyolna vagy vàgyakozik valami utàn mint ha a cigarettàbol fogy ki a làncdohànyos…hàt az sokkal dùrvàbb mint a kôfaragômesterem amikor kifùj a szèlbôl…nincs nincs ès csòkolom
Szóval ismètt..
SZEMÈLYFÜGGÔ
Amugy meg sok mai drog az evergreen drogok rohadtul nem az èlvezetre talàltàk ki keg az üzletelèsre…sokkkaaaal komolyabb dolgok miatt kerültek kèpbe többekközt az egèszsègügyi cèlokra is…
De ugye ahogy “fejlôdött”az ember ès egyre “èhesebblett” telhetetlenebb ùgy ittis a pènzsserzès a cèl nem a javulàs vagy a jòledv ès a heroin amit 100ève mèg simàn heroinnak neveztek ma pedig lehet orvosi heroinnak?1000x veszèlytelenebb volt mint amit ma dobnak ki minden szarral felütve a
“Minimàlis befektetès maximàlis profit”elven…a drogban a pènz a lènyeg manapsàg..nem a hatàsai
Amit sokan ùgyismernek hogy kokain vagy heroin vagy lsd vagy marihuàna vagy extazi stb…ezeket a mai orvoslàs 120%ban hasznàlja
Igaz össze nem lehet hasonlítani a mekongi heroint a konoly orvosi cucctol…aztàn az alapja mègis ugyanaz de ha orvos ajànlja adja akkor gyògyszer ha teszerzed be a haver
Haverjàtol az a legtisztàbb 1.kèztôl is mèreg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!