Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lettek olyan hidegek az...

Miért lettek olyan hidegek az emberek?

Figyelt kérdés
2023. szept. 25. 09:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Visszatükrözik, ahogy viszonyulsz hozzájuk.
2023. szept. 25. 09:46
 2/14 anonim válasza:
61%

Én azt mondom, hogy csak azzal szabad közvetlennek, derűsnek lenni, aki kiérdemelte.

Munkahely az munkahely.

Stb.

2023. szept. 25. 09:51
 3/14 anonim ***** válasza:
29%

Fun fact: az emberek teshőmérdéklete folyamatosan csökken, szóval itt a magyarázatod. Azt hiszem 1850-ban és 2017-ben mértek nagyobb csoportokat és ez alapján ~0.02 fokkal csökkent az átlagos testhő.

Persze tudom hogy nem ez volt a kérdés csak erre asszociáltam hirtelen szóval bocsi az offért :D

2023. szept. 25. 10:34
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
A termodinamika második főtétele miatt.
2023. szept. 25. 10:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert a melegeket üldözik.
2023. szept. 25. 11:11
 6/14 anonim ***** válasza:
31%

1

Egy kis áldozathibáztatás befigyel - ráadásul még csak nem is igaz...

A kérdés ettől még általánosít. Mozdulj ki! Ismerkedj vagy csak figyelj meg másokat!...mert nem lettek hidegek.

2023. szept. 25. 12:15
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

Régen (10-15-20 éve) ha valaki ismerkedni akart, akkor az bizonyos mértékig rá volt kényszerülve arra, hogy valamennyire pozitívan álljon hozzá azokhoz, akikkel van lehetősége élőben találkozni, mert nem nagyon volt alternatíva.

Ma már (leginkább a social media miatt) az az benyomás alakult ki egyre inkább, hogy mindenki bármelyik pillanatban lecserélhető, mert korlátlan számú emberrel ismerkedhetsz folyamatosan. Ez viszont túl sok, és amellett, hogy az online ismerkedés jóval korlátoltabb és felületesebb, mint élőben, az emberek "sokasága" miatt az egyén általában is leértékelődött. Logikus, hogy ha valamiből sok van, túltermelés esetén megjelenik a leértékelődés. Ebben az esetben az ember a 'termék', amelyik leértékelődött, és a kapcsolataink minősége ment rá erre az egészre, és ezek a negatív hatások minden nap megjelennek.

2023. szept. 25. 12:36
 8/14 anonim ***** válasza:
68%

7

Nem vagy köteles a social media és hasonlók használatára. Akik ott élnek, azokkal szerintem jobb is, ha nem barátkozol...

2023. szept. 25. 12:54
 9/14 A kérdező kommentje:
Bármixer vagyok.
2023. szept. 25. 13:47
 10/14 A kérdező kommentje:
Mikor 9 éve elkezdtem közvetlenek voltak, derűsek a többsége.
2023. szept. 25. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!