Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan változott meg az...

Hogyan változott meg az életed, az elmúlt évekhez képest?

Figyelt kérdés

Milyen irányba haladt?

Ha nem vagy vele megelégedve, akkor tervezel rajta változtatni?

2023. szept. 23. 18:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

A feloldhatatlan problémák végül felemésztették a hosszú ideje tartó se veled se nélküled párkapcsolatomat. A legtöbb baráttal, ismerőssel én magam égettem fel a hidat, vagy csupán szép lassan elhaltak, esetleg költöztek el az országból. Szóval most itt ragadtam egymagam, de megoldom ahogy mindig is megoldottam...

Az egészségem évtizedekig viszonylag stabil volt, az utóbbi években már sorra jönnek a fura dolgok, romlások. Az élet benyújtja a számlát.

A lakókörnyezetemben sose volt még ekkora romlás és pusztulás, tudom épül szépül az ország, csak én vagyok negatív.

A munka az, ami javult mennyiségileg és minőségileg, csak épp a magyar rekordmagas infláció miatt nem érezhetem ezt sem, mivel gyakorlatilag ugyanúgy vegetálás az egész mint korábban kevesebb munkával volt.

Talán csak a megfelelő hobbikhoz visszatalálás, és a lelki épülés, fejlődés, ami ténylegesen javulásnak mondható ebben a jelenlegi időszakban.

Meghúzom magam amíg tart a vihar. Közben próbálok új utakat is találni.

2023. szept. 24. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:
54%

Jelentkeznék barátnak 10-es válaszoló!

49/N

2023. szept. 24. 14:13
 13/14 anonim ***** válasza:
48%

2021- 10 éves kapcsolatban az exem megcsalt, anyagilag kihasznált.

2022 - Lakásmaffia álltal elvesztettem az otthonom. Kb mindenem ami volt...

2023 - Egyedül, de optimistán tervezem a jövőmet. Van munkám, albérlet melett megtudok takarítani havi 250 ezret, így ha lassan is, de újra építem az egszisztenciám. Bizakodóak, aztán majd meglátjuk.

Párom nincs, ami rettenetesen hiányzik. Mert az az igazán gazdag ember, akit haza várnak, akiért aggódnak, akit szeretnek, és ugyanez visszafelé.

39F

2023. szept. 24. 23:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Volt azért jó pár változás az elmúlt években, és elég vegyes felvágott az egész, de talán jó irányba haladnak a dolgok.

Pár éve érettségiztem, majd rögtön mentem egyetemre, egy olyan szakra, ami érdekelt és szívesen tanultam. A suli terén egy rossz dolgot sem tudnék mondani, remek ösztöndíjakat sikerült elnyernem, több programban vettem részt, mind résztvevői, mind szervezői oldalról, illetve projektekben is dolgoztam. És szinte ez összes nemzetközi dolog volt, szóval sikerült kapcsolatokat is építeni. Tanulmányi ösztöndíjaim is voltak végig. Valamint a szociális életem is sikerült, valamelyest, feljavítani.

Szüleimmel is csak szorosabb lett a kapcsolat, azonban a barátságok szinte teljesen elhaltak. 2 viselt meg igazán, mert egyikük 10+ évig volt legjobb barátnőim közt, a másik lánnyal pedig olyan szoros volt a barátság, hogy szinte családtag volt :/ Azóta bár szereztem új ismeretségeket, barátokat sajnos nem sikerült, így elég silány a magánéletem. Párkapcsolatom nem volt még sosem, emiatt nincsenek álmatlan éjszakáim, csak néha bánt, hogy ilyen szinten tapasztalatlan vagyok. Nem érzem azt kimondottan, hogy szükségem lenne rá, csak néha-néha mégis elgondolkodom, hogy milyen lenne, ha..

Jelenleg meg a szakmai gyakorlatom végzem, és határozottan ez hozta a legnagyobb váltást. Messzebb vagyok az otthonomtól, a szüleimtől, egy olyan helyen, ami nagyon sokat tanít konkrétan mindenről. Nem egyszerű, de tetszik a kihívás, és nagyon sokat fejlődtem, minden téren, már most is.

Szóval volt bőven változás, és lesz is még, tekintettel arra, hogy jövőre (ha minden jól megy) már meglesz az alapszakos diplomám.

2023. okt. 2. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!