Hogy szívassam meg őket?:D
Figyelt kérdés
Pranket akarok űzni volt osztalytarsakkal.
Lányok, de anno férfiként nem vettek figyelembe.
Mindig meghallgattam őket, amikor egyik mondta, hogy magányos, én mondtam, hogy itt vagyok mint lehetséges jelölt- erre mosolygott, hogy nem rám gondolt.
Itt az ideje a megvaltásnak a sok évnyi megaláztatásnak, osztálytalálkozót nekem kell lebonyolítani, és egy vicces prankre gondoltam bosszúból.
Pl.egy elhívhstnám egy stylist ismerősömet, aki ketekperec megmondja az összes csajnak, hogy hitányak xd
2023. szept. 23. 12:46
1/3 anonim válasza:
Csak magadat járatnád le vele. Ha sok éven át megaláztak, nem világos hogy mit keresel még mindig ilyen emberek között, főleg hogy te szervezed az egészet. Mintha valami filmes sztorival lenne a valóság kiszínezve.
2/3 anonim válasza:
Megmondják ők egymásnak, nem kell ahoz senki. Lesz ott mellméregetés nyugi:)
3/3 BlackSword válasza:
Sehogy, ha ilyet tennél csak magadat járatnád le, hogy még mindig az a piti kis senki voltál, akinek még haveri alapon sem tették szét a lábukat... tudom, hogy nyers, de ez az igazság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!