Mi a terved a hétvégére?
Figyelt kérdés
2023. szept. 23. 05:46
11/15 anonim válasza:
Egy magam nem hiszem, hogy kihasználnám. De megvagyok a mosogatással. Lényegében pár serpenyő, a kaja adagoló boxok meg pár evőeszköz volt koszos, illetve áttöröltem a pultot meg felmostam. 😇
Meg azóta már egy mosást is beraktam.
13/15 anonim válasza:
#11 Ó, Édes Burgonyám, én is így voltam ezzel. Hogy egy emberre minek?! De aztán elkezdtem mosogatógéppel mosogatni és rájöttem, hogy egyedül is fel tudom tölteni a gépet, sőt! A különbség szerintem annyi, mint a mosógépnél: ha szingli vagy, akkor megy egy héten egyszer vagy kétszer. Ha van 6 millió gyereked és egy csávód, aki a spermáját adta a poklodhoz, akkor folyamatosan megy.
14/15 anonim válasza:
Nekem csak senki ne adjon spermát, megelégszem a sajátommal is. 😑
Mosogatógép terén elég hiányosak az információim, nem tudnám, hogy mit szabad beletenni, milyen anyagú serpenyőt például, mert a legtöbb esetben én azt használom az egytálételeimhez.
15/15 anonim válasza:
Ma elmegyek egy rövidebb kb. 10km túrára, főzök valamit, megnézek pár sorozatrészt, kicsit összekapom a lakást. Holnap elmegyek barátokkal ebédelni, a nap további részét meg majd kitalálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!