Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az mitől van hogy egy ember...

Az mitől van hogy egy ember még harminc éves kora után jóval sem tudja, hogy mit kezdjen magával!?

Figyelt kérdés
Még most sem tudom, hogy mit akarok magammal csinálni van élet untságom a halálba kívánom magamat már nagyon régen régóta de igazából igazándiból valójában nem érdekel semmi semmit sem akarnék csinálni.

2023. szept. 21. 23:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2023. szept. 22. 01:07
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Ráéreztél a témára, - hogy Magyarországon nincs értelme megtervezni előre semmit, mert úgyis telibe kakálja valaki vagy valami. 30 év alatt csak lejön embereknek!
2023. szept. 22. 02:19
 13/15 anonim ***** válasza:
40%
Erre mondják,hogy élet képtelen.
2023. szept. 22. 07:07
 14/15 anonim ***** válasza:
#11 ezt így miért?
2023. szept. 22. 07:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül én sem tudom mit kezdjek magammal. Idén leszek 30.

De célokat nagyon könnyen talál magának az ember.

Az én jelenlegi celom az, hogy találjak egy új szakmát amit eleget fizet és legalább egy kicsit érdekel.

Egy másik célom hogy felmondjak a jelenlegi amúgy nem rossz munkahelyemen ahol csak pangok az a langyos fos állapot amikor tul kényelmes ahoz, hogy kilépjél.

De célom az is, hogy elhagyom hamarosan a jól megszokott komfortzónám ami akár egy külföldi idénymunka is lehet új helyen új emberek között de rengeteg kockázattal.

Valami mindig motivál az életben. Több pénz, jobb autó, új munkahely, uj barátok új társ, új konyhabútor, hajtranszplantáció stb.

Legyen az új celod kilépni a komfortzónádból azt csak rajtad múlik milyen módon.

2023. szept. 24. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!