Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Örültök a szeptemberi melegnek?

Örültök a szeptemberi melegnek?

Figyelt kérdés
Esték és hajnalok/reggelek már hűvösek vagy hűvösebbek, de napközben még majdnem nyári meleg van. Sőt a héten majdnem 30 fok lesz. Örültök neki vagy nem annyira?
2023. szept. 18. 18:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Alig várom a talajmenti fagyokat.

Nekem már nagyon elegem van a melegből ebben az évben.

2023. szept. 18. 21:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Kimondottan örülök ennek az időnek. Oké októberben már kevésbé, mert mindennek megvan a maga helye és ideje, viszont most még jó. A fagyokat egyáltalán nem várom, nincsenek jó emlékeim a hidegről. Most meg olyan jó, hogy nem kell beöltözni.
2023. szept. 18. 21:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
nem, őszt akarok
2023. szept. 18. 21:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert nehezen viselem.

Engem nem igazán zavar, ha be kell öltözni. Legalább beöltözni be lehet, de a meleg ellen nehezebb védekezni.

Nekem a házközponti fűtés télen-nyáron benne van a közös költségben, ellenben a villanyszámlám meg fog emelkedni....

2023. szept. 18. 21:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja meg feldobta a face, hogy tavaly kint voltam az ugyanolyan villamoskiállításon a Szabadság hídon, mint ami idén is volt.

Tavaly átmeneti kabátban.

Idén pólóban támolyogtam volna....

2023. szept. 18. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt meg ki lehet birni, de 20-25 jobb lenne. Nagy meleg max nyaralason jo.. az meg ugyis kulfold
2023. szept. 19. 16:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szeretném, ha már őszi idő lenne végre. A 30°C körüli hőmérsékletnek is megvan a maga szépsége (az más kérdés, hogy mennyire bírom a tartósan 30°C+ -ot), de nem ősszel.
2023. szept. 19. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!