Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éreztétek már úgy, hogy...

Éreztétek már úgy, hogy szeretnétek igazán élni, bulizni, ismerkedni és mégis úgy érzitek, hogy ez nem megy?

Figyelt kérdés

Akárhogy próbálkozom mindig ugyanoda jutok vissza.

Iszonyatosan szorongok és ezt nehezen tudom lekuzdeni,talan ez gátol meg abban, hogy azt az életet éljem amit akarok.

2023. szept. 11. 17:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanígy vagyok. Szeretnék kapcsolatokat, de képtelen vagyok kiépíteni őket. Biztos vagyok benne hogy ez a szociális készségeim hiánya és a szorongásom miatt van, mert sok aranyos és közvetlen lánnyal találkoztam (én is lány vagyok), akikkel ha rajtuk múlt volna simán összebarátkozhattam volna. De valahogy sosem sikerül megtalálni a közös hangot, meg igazából rengetegszer azt sem tudom mit mondjak, nem jutnak eszembe beszédtémák, pedig alapból rengeteg érdeklődési köröm van amikről lehetne beszélni. A bulizás szintén a szorongás miatt nem megy, képtelen vagyok elengedni magam és önfeledten táncolni (nem is tudok táncolni). Csak a kedvenc együttesem koncertjein szokott összejönni hogy kikapcsol az agyam és úgy igazán jól érzem magam. Majd egyszer ha lesz pénzem a pszichológusra, helyrerakom magam.
2023. szept. 13. 08:54
 12/14 anonim ***** válasza:
A bulizás, élés része nekem nem okoz gondot, bármikor elmegyek szórakozni és jól érzem magam. De az ismerkedés az nagyon nem megy. Úgy látom már nem úgy megy ez, mint régen, hogy a nő elmegy egy helyre csinos ruhában és akkor odajön egy rendes srác, meghív egy italra stb. Úgy látom a legtöbb srác nem mer kezdeményezni, vagy már foglalt, szóval nekem pl nem megy. Amúgy sem vagyok egy nyomulós, flörtölős típus.
2023. szept. 13. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:

#10: „[...] A szomszédomba az elmúlt hónapban 3x törtek be.”

Megnyugtatlak, hozzám 30 év alatt 1x se, pedig több helyen is laktam és sokszor állt üresen a lakás vagy a ház akár 2 hétig is. Szóval a szomszédod valamiért mágnesként vonzza a betörőket, de ezt nem hoznám fel utazás elleni érvnek a fenti témában.

2023. szept. 13. 15:07
 14/14 anonim ***** válasza:

A bulit próbáltam párszor, de egyszer sem jött be; az tényleg nem az én világom, és nem is hiányzik, vagy épp nem is szeretném, ha az lenne.

Ellenben az viszont bánt, hogy nincsenek minőségi kapcsolatok az életemben. Párkapcsolatom pl. sosem volt még, és így 25 felé közeledve néha bánt is, pedig 20-21 éves koromig igényem sem volt ilyesmire.

Barát féleségből sincs sok, de velük sem az igazi: évente pár alkalommal találkozunk, akkor is én nyitok, érdeklődök. Szóval ezek miatt próbáltam (és sikerült is) nyitottnak lenni, új embereket ismertem meg, új és több programra jártam el, de még így sem az igazi.

Nem tudom mi lehet a gond, unalmas vagyok, vagy nincsenek a toppon a szociális készségeim, vagy ezek együtt, vagy valami teljesen más, mert egyszerűen nem megy, hogy tartalmas, minőségi kapcsolatokat alakítsak ki. Ilyen kis felületes "hogy vagy? / mi újság?" szintű dolog lesz belőle, vagy éppenséggel abból áll a beszélgetés, de rendszeresen, hogy a másik fél nekem panaszkodik :c Az is nagyon gyakori, hogy csak én kérdezek, érdeklődök, a másik pedig lelkesen mesél róla, de sosem kérdez vissza. (nem azért kérdezek, hogy utána "visszakapjam" a kérdést, csak egy ponton nagyon fura érzés, hogy ők ezt nem viszonozzák)

2023. szept. 20. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!