Milyen lesz várhatóan a jövő hetetek?
A mostani hét viszonylag pörgős volt, de nem bánom mert ha minden jól megy, akkor úgy néz ki megérte.
Nem bánnám a jövő hét szintén hasonlóan alakulna. Feltéve, ha nem rondít közbe valami.
Izgalommal és várakozással teli. Nyolc nap múlva végre kimozdulok, megyek túrázni és az éjszakákat egy hotelben fogom tölteni. Kedden fodrászhoz megyek és meglátogatom a volt kolléganőimet, már szóltak hogy régen voltam. Egyébként is egyeztetni kell, ki, mikor fog gondoskodni az állatkáimról.
Egyébként csendben fog telni a hetem, csak plusz az a kis belső bizsergés, ami gondolom olyan szombat környékén majd átmegy egy kis aggódásba: mindent elrendeztem?, megfelelő ruhákat pakoltam?, hiányzik ez nekem?, stb..
Vasárnap már semmi bajom nem lesz és vigyorogni fogok mint tejbetök, hiszen már csak egyet kell aludni.
Sz.r mint mindih.
Munka aztan haza munka aztán haza
Munkával teli, hétfőtől vasárnapig. Sajnos az utolsó pillanatban keresztülhúzták a számításaim, és megváltoztatták a beosztásom, így megint nem lesz hétvégém. Az viszont javít a helyzeten, hogy később kezdek, szóval legalább egész nagyot tudok majd aludni majdnem mindennap.
Viszont elég nehéz is lesz a hét, de remélem azért minden jól sül el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!