Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen lesz várhatóan a jövő...

Milyen lesz várhatóan a jövő hetetek?

Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 14:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
Szia. Nem értem a kérdést. Olyan, amilyenné alakítom. Vagy mire gondolsz?
2023. szept. 10. 14:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom hasonló, mint a múlt hét, nem terveztem semmi különlegeset.
2023. szept. 10. 14:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Fárasztó, egyre inkább érzem magamon a fáradtságot a gyakori 1300-1400 kalóriás napok után.
2023. szept. 10. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A mostani hét viszonylag pörgős volt, de nem bánom mert ha minden jól megy, akkor úgy néz ki megérte.

Nem bánnám a jövő hét szintén hasonlóan alakulna. Feltéve, ha nem rondít közbe valami.

2023. szept. 10. 15:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt: várakozással teli egy esemény miatt. Másrészt para a munkám miatt. Harmadrészt: a szokásos túlélésről fog szólni ismét...
2023. szept. 10. 15:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Izgalommal és várakozással teli. Nyolc nap múlva végre kimozdulok, megyek túrázni és az éjszakákat egy hotelben fogom tölteni. Kedden fodrászhoz megyek és meglátogatom a volt kolléganőimet, már szóltak hogy régen voltam. Egyébként is egyeztetni kell, ki, mikor fog gondoskodni az állatkáimról.

Egyébként csendben fog telni a hetem, csak plusz az a kis belső bizsergés, ami gondolom olyan szombat környékén majd átmegy egy kis aggódásba: mindent elrendeztem?, megfelelő ruhákat pakoltam?, hiányzik ez nekem?, stb..

Vasárnap már semmi bajom nem lesz és vigyorogni fogok mint tejbetök, hiszen már csak egyet kell aludni.

2023. szept. 10. 15:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Izgulok, lassan kiderül a vizsgaeredményem, szerdán felmérik az idegennyelvtudásom, valamelyik nap elmegyünk egy vietnámi étterembe, és 2 ruhadarabot is megvehetek jövőhéten, és egy barátnőmmel is találkozni fogok. :)
2023. szept. 10. 16:27
 8/11 anonim ***** válasza:
61%

Sz.r mint mindih.

Munka aztan haza munka aztán haza

2023. szept. 10. 16:35
 9/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom, - meg kellene előbb élni...
2023. szept. 10. 20:23
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Munkával teli, hétfőtől vasárnapig. Sajnos az utolsó pillanatban keresztülhúzták a számításaim, és megváltoztatták a beosztásom, így megint nem lesz hétvégém. Az viszont javít a helyzeten, hogy később kezdek, szóval legalább egész nagyot tudok majd aludni majdnem mindennap.

Viszont elég nehéz is lesz a hét, de remélem azért minden jól sül el.

2023. szept. 11. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!