Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csajok miért kell egy ilyennel...

Csajok miért kell egy ilyennel tönkre tenni az ember önbizalmát, kedvét ?

Figyelt kérdés
Amikor megy az ember aztán egy random csaj rámbéz és elketd rajtam röhögni a barátnőjével, gondolom ilyenkor megy hogy fuu milyen gáz stb stb. Tudom hogy nem vagyok egy szép alfahím, de basszus próbálok igényes lenni, sportolni stb nyílván nem jöhetek be mindenkinek de akkor is legalább az embert nem nevetnék ki meg ilyenek, vagy legalább hogy ne vegyem észre úgy.
2023. szept. 9. 17:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%

#8:

Te figyu, nem biztos hogy a kérdező egy ilyen primitív izomagyú magillagorilla, mint te. Pumped, LOL! Persze, pont azon a szinten is vagy ilyen gondolkodással.

2023. szept. 9. 18:18
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
xd miért foglalkozol ilyen gyerekes "csajokkal". számít neked olyanok véleménye, akiknek az iq szintje alacsonyabb egy 15 éves lánynál?
2023. szept. 9. 18:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem vagyok benne biztos, hogy rajtad rohogtek, es ha megis, akkor azert, mert volt min. Minden kamaszlany generaciok ota vihog, rohog. Raadasul reszben feltunes keresesert, reszben egy ideges oszton.
2023. szept. 9. 20:50
 14/21 A kérdező kommentje:
Mi az hogy volt min röhögni ? Ha valaki nem 10/10 jóképű azt kilehet röhögni ? Nem volt rajtam semmi fura
2023. szept. 9. 21:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy rajtad röhögtek? Mi van ha az egyik épp egy vicces sztorit mesélt?
2023. szept. 9. 21:40
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Azok min nem röhögnek szerinted?
2023. szept. 9. 21:53
 17/21 anonim ***** válasza:
32%

Tudom, könnyű ezt írni, de ne foglalkozz velük, ne vedd magadra, ők ennyit érnek.

Az ilyenek nagyon szanalmasak, inkább te rohoghetnel rajtuk, csak neked több eszed van.

2023. szept. 9. 22:44
 18/21 anonim ***** válasza:
TÁvolról sem biztos, hogy rajtad nevettek. Ne légy már ennyire mimóza lelkű, az isten áldjon meg...
2023. szept. 10. 13:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Csapj oda nekik teso.
2023. szept. 10. 21:46
 20/21 anonim ***** válasza:
A fehéreknek meg azt üzenem, hogy kerüljék el az olyanokat, mint a kédező.
2023. szept. 10. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!