Mit tennél ha nyitnál egy bitcoin tárcát, és lenne
rajta mondjuk 50 bitcoin?
Figyelt kérdés
Mit tennél? Ellopnád és költenéd? Elméletileg lehetséges a dolog hogy véletlenül olyan tárcát nyitsz amin van bitcoin. Az esély nagyon alacsony tudom nem kell elmagyarázni. Itt a kérdés az mit tennél?
Azt sem tudom mi az a bitcoin, szóval ha csak az lenne benne, lehet menne a kukába.
2023. szept. 8. 16:10
3/23 anonim válasza:
2.
$ 26,231.95
1bitcoin
Lényegében s kérdés
Mit csinálnál ha taláná’ 50x $ 26,231.95…?
2023. szept. 8. 16:44
4/23 anonim válasza:
Hol lehet bitcoin tárcákat nyitni?
2023. szept. 8. 18:01
5/23 anonim válasza:
nemsokára megjön a walletem, remélem lesz rajta ennyi.
2023. szept. 8. 19:00
6/23 anonim válasza:
Átváltanám azonnal és befektétném valami kézzelfoghatóba, értéktartóbb dologba.
2023. szept. 8. 21:49
7/23 anonim válasza:
Gyorsan áttenném egy másik tárcára.
2023. szept. 8. 22:11
8/23 anonim válasza:
Először is megnézném, hogy honnan érkezett rá az 50 BTC. Ha szerencsém van, akkor ez egy elfeledett korai bányásztárca: az első felezésig épp 50 BTC volt a block reward. Ez esetben tudom igazolni az eredetét ("én" bányásztam, hisz itt a kulcsom), így közvetlenül beutalnék 40-et tőzsdére és a bankomat előre értesítve kiutalnék a számlámra kerek egymillió legális dollárt. A maradék 10 BTC-t áttenném egy új tárcára, hátha fut még egy nagyot a bitcoin egyszer.
Ha aktív tárcáról van szó, akkor elutalnám a felét egy új tárcára, mert olyan jófej vagyok, hogy nem lopnám el az egészet. Majd alapos kutatómunkába kezdenék a BTC-s pénzmosási technikákat illetően, mert ez több, mint amennyivel egy átlagember el tudna számolni, ha közelebbről ránéznek, amire azért van esély.
2023. szept. 9. 00:25
9/23 A kérdező kommentje:
Na végre értelmes válasz. Amúgy csak elméleti kérdés mert gyakorlatilag lehetetlen hogy ilyen történik. Egy külföldi fórumom láttam egy 2013 as kérdést amiben egy csávó állítólag pont így járt. És ki írt egy kérdést ott hogy mit tegyen hívja a rendőrséget vagy mit tegyen. Gondoltam magamba na ha ez igaz akkor igazi balek az a csávó. 50 bitcoin 2013 ban is már sokat ért. Szóval innen jött a kérdés.
2023. szept. 9. 09:30
10/23 anonim válasza:
Ott annyi történhetett, hogy valami gagyi házi módszerrel generálták a kulcsot. A tényleges ütközés annyira lehetetlen, hogy arra nincsenek szavak. Előbb hinném el, hogy Németh Szilárd Jézus reinkarnációja és Isten másodszülött gyermeke, minthogy egy valódi véletlen kulcsütközés történik valaha bárhol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!