Ha egy itteni nő bármilyen segitséget kér,miért ugrik minden pasi?
Figyelt kérdés
forditva ez miért nincs igy?2023. szept. 8. 13:14
1/10 anonim válasza:
Mert az állításod hamis, nem ugrik minden pasi.
2/10 anonim válasza:
Pasi vagyok és nem ugrok. Sőt még csak nem is válaszolok a kérdések 99,9%-ra
4/10 Noren1989 válasza:
Én csak azoknak az itteni nőknek segítek, akikkel dugok is.
5/10 anonim válasza:
Lesz*rom hogy milyen nemű a kérdező, ha a problémáját elég érdekesnek tartom, hogy elolvassam és válaszoljak, akkor megteszem.
ha meg a kérdésből lejön, hogy a kérdező hátőőő... hülye, akkor azt írom. Akár férfi, akár nő.
6/10 anonim válasza:
Hát én eddig itteni nőknek csak pénzügyi segítséget nyújtottam, de ők meg is hálálták azonnal.:)
8/10 A kérdező kommentje:
4-es
Aki egy anonim oldalon próbál felvágni a sikereivel, annak nincsenek semmilyen sikerei a való életben. Arc és név nélkül bármit lehet hazudni.
2023. szept. 8. 21:30
9/10 anonim válasza:
Úgy látom, szegény Noren nagyon kihúzta a gyufát valakinél. :)
10/10 Noren1989 válasza:
A 30-50%os lepontozók konstansok, nyugi. A többi tényleg a hozzàszólàsomnak szólt 🤭🤫😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!