Más is szereti rajtam kívül nagy wczés után vizes wcpapírral megtörölni ottan?
2# Eddigi párjaim sem csinálták és a családtagjaim közül sem szokás. Oké, ez kb 10 ember csak, de akkor sem szokta egyikük sem.
Lehet több embert kéne megkérdeznem, de nincsenek ismerőseim.
Sok dolgot csupán szokás alapján csinálunk, felülbírálás / átgondolás nélkül. Ilyen lehet például egy nagy wc-zés is. Ezekből a gyerekként betanult dolgokból nehéz kiszakadni, különösen egy ilyen eseményből, mivelhogy ez ritka, nemkívánatos, nem szeretünk róla gondolkozni, úgy tekintünk rá, minthogy az időnket húzza stb. Az tehát, hogy a családtagjaid nem csinálják, számomra úgymond 1 (jó, 2) embert jelent, mivelhogy 1 (azaz 2) embertől tanultátok el.
Itt a weboldalon kérdezhetsz embereket, a valóságban nem sok embert fogsz tudni megkérdezni. De itt sem mindig az értelmes, gondolkozó tábor van jelen (aki felülbírálja, átgondolja cselekedeteit), így tehát még 50-100 véleményből sem lehet csupán erről az oldalról messzemenő következtetést levonni.
Nyilván a megkönnyebbülés érzése jó, de maga a megszülés folyamata szerintem nem kellemes vagy éppen semleges érzést ad. Nem tudom, hogy ki mennyi idő alatt végez, de számos embertől hallottam, hogy a wc-n ülve ezt meg azt csinálták 10-20 percen keresztül. Jó, lehet az is, hogy nem siettek. Nekem is volt ilyen időszakom, amikor nem siettem, mert nem is tudtam, mert nem jött, csak lassan. Most viszont sokszor túl későn indulok és már ki-kilóg és mikor leülök, akkor zúduk kifelé. Én tehát nem sokat töltök nagy wc-zéssel. Meg én élethelyzetemből kifolyólag máshogy csinálom, könnyebben is jön ki, valamint rájöttem arra, hogy hogyan tudok rásegíteni az indítására (ha nem jönne), ezért már nem igen töltök 5 percnél többet.
(Nagyon ritkán megtörtént, hogy kitörléssel együtt 30-60 mp-en belül kész voltam. Álmélkodtam, hogy olyan állagú volt, hogy SEMMI nyomot nem hagyott. Igen elképedtem. Megfigyeltéseim óta (mondjuk 5-8 éve) 5-nél több ilyen alkalom nem hiszem, hogy volt. 1-2 perces szülésekből azért voltak bőven. (Sokszor ritkán wc-zek (3-5 naponta), mert keveset eszek (élethelyzetemből kifolyólag).)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!