Idén mi-mik volt-voltak azok a nagyobb értékű dolgok amit vásároltatok magatoknak vagy másnak élelmiszeren kívül?
Érdekes, hogy minél nagyobb összeget ír valaki, annál jobban le van pontozva :D
Hozzátenném, én például szeretek sörözni, nem feltétlenül alkoholos, hanem vegyesen. Simán legurítok párat nap végén az vagy 20-30 ezer is lehet havonta.
De ha nem az elmúlt évet nézzük, akkor most 2 év alatt eleve 21 milliómba került a lakásom, 6 millióba a felújítása és még kellene 1-2 millió olyan dolgokra mint radiátorok, klíma.
Hobbimra (túrázás) szintén költöttem, 2 pár új cipő, sátrazáshoz eszközök.
A LEGO is olyan dolog, hogy egy nagyobb szett 3-5 nap kikapcsolódást jelent hazaérve munkából. Ha kell el is tudom adni viszonylag jól tartják az árukat.
Egy telefont vettem még május elején. (Samsung galaxy s23) az árát nem tudom, de ahol vettem ott ez volt a 2 helyezeten a drágasági sorrendben (elso helyen volt samsung galaxy s23 ultra de ezt nem engedhettem meg magamnak)
Augustba elkoltozem alberletbe + butorok (3 haloszoba 1 nappali 1 konyha/ebedlo es furdoszoba butorokat vettem. Ugyhogy ez az ev eleg draga, de meg erte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!