Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Idén mi-mik volt-voltak azok...

Idén mi-mik volt-voltak azok a nagyobb értékű dolgok amit vásároltatok magatoknak vagy másnak élelmiszeren kívül?

Figyelt kérdés

2023. szept. 5. 22:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam sűrűn drága dolgokat venni, mert a fizetésem nagy részét elviszi a lakbér+rezsi+élelmiszer. Idén egy bőr hátizsákot vettem magamnak 26 ezerért januárban, mert annyira tetszett. Adtam időt magamnak, de nem ment ki a fejemből, ezért úgy gondoltam ennyit megengedek magamnak, azóta is nagyon tetszik. Amúgy mindig turkálós cuccokat veszek, mostanában már azt sem, mert olyan drága lett az alap megélhetés.
2023. szept. 6. 13:18
 22/23 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy minél nagyobb összeget ír valaki, annál jobban le van pontozva :D

Hozzátenném, én például szeretek sörözni, nem feltétlenül alkoholos, hanem vegyesen. Simán legurítok párat nap végén az vagy 20-30 ezer is lehet havonta.

De ha nem az elmúlt évet nézzük, akkor most 2 év alatt eleve 21 milliómba került a lakásom, 6 millióba a felújítása és még kellene 1-2 millió olyan dolgokra mint radiátorok, klíma.

Hobbimra (túrázás) szintén költöttem, 2 pár új cipő, sátrazáshoz eszközök.

A LEGO is olyan dolog, hogy egy nagyobb szett 3-5 nap kikapcsolódást jelent hazaérve munkából. Ha kell el is tudom adni viszonylag jól tartják az árukat.

2023. szept. 6. 17:44
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy telefont vettem még május elején. (Samsung galaxy s23) az árát nem tudom, de ahol vettem ott ez volt a 2 helyezeten a drágasági sorrendben (elso helyen volt samsung galaxy s23 ultra de ezt nem engedhettem meg magamnak)

Augustba elkoltozem alberletbe + butorok (3 haloszoba 1 nappali 1 konyha/ebedlo es furdoszoba butorokat vettem. Ugyhogy ez az ev eleg draga, de meg erte

2023. szept. 6. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!