2014 augusztus 1. volt mikor kiírtam az első kérdésem, szóval előtte regisztráltam.
Hogy miért? Szerelmi csalódás miatt kértem itt segítséget. :DD
2023. szept. 3. 19:41
5/10 anonim válasza:
16 éve, amikor terhes voltam, és azért, mert valami orvosi leletet próbáltam értelmezni, és amikor keresgeltem a neten, a Google kidobta ezt az oldalt.
2023. szept. 3. 20:24
6/10 anonim válasza:
Kb. 2010 körül. Mert érdekelt.
2023. szept. 3. 20:32
7/10 anonim válasza:
2022 tavaszán, kérdést kiírni
2023. szept. 3. 20:48
8/10 anonim válasza:
Az orvosomra kerestem a Google-on, hogy lassam, merre rendel eppen. Es feljott a gyakorin valami elkepesztoen kamu ertekeles rola. Egyszeruen biztos, hogy valaki ki akart cseszni vele. Azert regisztraltam, hogy megirjam, milyen orvos szerintem, es miert kizart, hogy igaz sztorit irt valaki.
2023. szept. 4. 01:41
9/10 anonim válasza:
13 januárjában, csak gondoltam valamivel elütöm az időt.
2023. szept. 4. 02:36
10/10 anonim válasza:
~5 éve regisztráltam, egy matek házi megoldása miatt. Gimiben nem volt túl jó matektanárom (nem igazán tudott tanítani, magyarázni), de cserébe sokat elvárt tőlünk, aztán egyik alkalommal egy ritka nehéz feladatot kaptunk házinak, amit egyszerűen nem tudtam megoldani. Beírtam az oldalszámot, a feladat számát, az utasítás elejét, és a Google kapásból az oldalt dobta ki, konkrétan az első találat ugyanarra a feladatra kérdezett rá, mint amit én is kerestem.
Az első válaszoló pedig bedobott egy linket, amin állítása szerint remekül el is magyarázzák a dolgok miértjét, szóval nemcsak a megoldás volt kint. Nekem meg kellett a link :D Szóval regisztráltam, aztán én is itt ragadtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!