Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért rejti el valaki a...

Miért rejti el valaki a kedvelések számát?

Figyelt kérdés
Mi lehet az oka annak, hogy valaki, aki népszerű az instagramon (a legtöbb bejegyzésén 1000+ like volt), egyszer csak beállítja azt, hogy csak ő láthassa a kedvelések számát, más nem?

2023. aug. 29. 01:02
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
az élet nagy problémái
2023. aug. 29. 01:09
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Lehet nem akar népszerű lenni és rivalda fényben élni, de azért posztolna is
2023. aug. 29. 01:50
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Mert nem szeretné, hogy más lássa.
2023. aug. 29. 02:54
 4/7 hosszúhajú ***** válasza:
88%
nem kérkedni akar vele. mert szerény, nem a lájkokért csinálja, hanem önmagárt.. ez az egyik variáció. a másik hogy túl kevés számára ezért rejti el, mert szégyelli hogy másnak több . te ismered őt, hogy melyik típusba tartozhat.
2023. aug. 29. 04:02
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Mert több esze van nálad. Nálad , aki mással s hülyeségekkel foglalkozol.
2023. aug. 29. 06:16
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

#4 Pontosan én is azért rejtettem el facen a like-olók számát, mert nem ezzel akarok kérkedni. NEM ez a lényeg számomra, hogy 30-an vagy 330-an lájkolták-e az aktuális profilképemet... és csak szánnivalónak gondolom, ha valaki a lájkok számából méri magát.

Korábban több ezer ismerősöm volt, azok közül is sokat irtottam, hogy csak azok legyenek ismerőseim, akikkel tényleg komolyabban tartjuk vagy tartottuk korábban a kapcsolatot, így a friendlistem is már csak 190, de nem érdekel. Én így sokkal jobban érzem magam.

Ha már valamire vinni akarod, akkor inkább karrierben vagy családban teljesedj ki, ne a facen és az instagramon. :)

2023. aug. 29. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Hol lehet beállítani?
2023. aug. 29. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!