Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem vagyok biztos abban...

Miért nem vagyok biztos abban , hogy ki is vagyok valójában ?

Figyelt kérdés

Hál istenek egészséges vagyok , átlag életem van . Nem panaszkodni jöttem , és nem anyu meg apu által e kényeztetett gyerek vagyok akinek nincs jobb dolga . Van egy munkahelyem , teljesen átlagos mondhatni elég sokat dolgozom . Viszont az élet nem csak a munkából áll , keresem saját magamat nap mint nap .

Olyan rövid az életünk , hogy ilyenen nem is kéne gondolkozni csak élvezni , de nekem mégis folyton ez jár a fejemben .

Voltatok ti már így ?

Vannak dolgok amik érdekelnek ilyen például a fitness , de ott meg egy idő után túlságosan egyedül érzem magam , mivel egyedül csinálom . Ha meg másba kezdek bele például E-Sport akkor meg kicsit kellemetlenül érzem magam , hogy 23 évesen még mindig a gép előtt ülök .

2023. aug. 27. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Önismeret szerzése-fejlesztése jó lehet.
2023. aug. 27. 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem mondták, gyakorolj önismeretet.
2023. aug. 27. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!