Társadalmilag szerintetek mennyire elfogadott betegen bemenni dolgozni?
Nem tudom, én nem járok be betegen, és a munkahelyekemen mások se nagyon.
Azzal nem segít senki, ha összefertőzi a teljes munkahelyeket, hogy mindenki teljesítménye romoljon, ahelyett hogy 2 napra otthon maradna fizetett betegszabin.
Itt az ilyen kérdések/válaszok alapján az szokott lenni a konklúzió hogy akkor is menj be ha vért hánysz, különben naplopo cigány vagy, viszont a való életben ez jóval másabb a hozzáállás.
Mi alapvetően hazaküldjük azt aki beteg.
Egyrészt ha kell otthonról is tud dolgozni, másrészt sokkal hasznosabb ha 2-3 nap pihenéssel átmegy rajta és nem fertőzi végig a többieket.
14-es, az mitől jó hely, ahol elfogadott (=elvárt) betegen bemenni dolgozni?
Köszönöm, az ilyen "jó" helyeket messzire elkerülném. Inkább emberbaráti helyeken dolgoznék, ahol nem dől össze a világ, ha a dolgozó megbetegszik.
LOL, az mégis miért "emberbarát" hely, ahonnan hazazavarják az embert, ha köhög kettőt?
Soha nem lennék hajlandó olyan ócska helyen dolgozni, ahol a propaganda, meg egyesek hipochondriája fontosabb, mint az emberek alapvető jogai.
Alapvető jog betegen dolgozni?
Te nagyon ostoba vagy.
Az az alapvető jog, hogy otthon maradhass, ha beteg vagy.
Igen, a lakhely elhagyási joga alapvető emberi jog. És dolgozni is joga van mindenkinek.
Amelyik ostobának ez nem tetszik, az felőlem otthon maradhat akár örökre is. Én azzal nem veszítek semmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!